Резултати от 1 до 2 от общо 2

Предавател за Тv-out

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    323
    #1

    Предавател за Тv-out

    Видях в магазин устройство, което предава сигнал - аудио и видео, от компютъра на приемник (телевизор, видео...). Както ми обясниха действа като приема сигнала от Tv-out-а и от звуковата карта и ги предава на честота на 31 канал (предполагам някаква честота на ТВ програмите). Има и по скъпи на които се гласи на каква чесота да предават. Пише, че действа на доста големи разстояния, но това не е от значение за мен. Въпроса ми е дали някой има опит с такова нещо и заслужава ли си парите :20-30лв [?] Все пак "паяжината" от кабели в стаята намалява с един, два.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005
    Мнения
    133
    #2

    Предавател за Тv-out

    трудно тръгват тия евтини сендъри с нормален тв изход ... особено ако е на нвидиа, трябва от драйвера на видеото да се укаже че има тв, който не е открит и да се пусне сигнал, който и да е достатъчен по стандарт и амплитуда за сендера, а за аудиото няма проблем, но в повечето случаи е само МОNO.

    Ако ще си купуваш, гледай да е на някой по-известен производител и по-сериозен модел, за да не береш ядове не само с драйверите и т.н.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. предавател за кабелна телевизия
    От ivostoyka във форум Друга битова техника
    Отговори: 18
    Последно: 08-01-09, 23:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе