Здравейте искам да попитам дали някой може да ми каже от къде да си закупя предавател в който се включва кабелната
и телевизорите в другите стаи хващат със стайните антени
благодаря ви предварително
Здравейте искам да попитам дали някой може да ми каже от къде да си закупя предавател в който се включва кабелната
и телевизорите в другите стаи хващат със стайните антени
благодаря ви предварително
ха за какво ти е това чудо.... прекарай по някой кабел какво ти пука че ще е зад бюрото или под килима дори и да се вижда какво от това? да не издребняваме толкова аз съм надупчил под прозорците само и само за да имам кабелна Не мисля да плащам за всеки тв отделни пари или дори да е по 2 лева на тв пак няма да ги дам
А да не говориме че от 5-6 години гледам нелегално качваш се с една стълба на твоя ел.стълб закачваш си се като пич никой не ти следи дали сии се закачил или не
Няма такива предаватели, които да предават цели пакети програми. Така наречените сендери предават един канал само.Първоначално публикувано от ivostoyka
Рано или късно техниците ще те открият и тогава кабела ти може да се окаже "случайно" закачен на друга жица с 220V на нея. Нали се сещаш какво се случва с телевизорите?Първоначално публикувано от hipopotama
Я си представи, че в този момент детето на въпросния си играе с кабела (примерно изключен от телевизора), или от интервенцията стане пожар евентуално и жертви...Първоначално публикувано от Lupus
Или викаш така никой няма да краде кабелна...
Предлагам енергото ако хванат някой да краде ток, направо на електрическия стол - за назидание на останалите.
Това аз добре си го представям, но не е ясно дали техника от селската кабелна си го представя в момента, когато за N-ти път се катери по стълба в студа да откача някой такъв умник.Първоначално публикувано от muchoto
При селските кабелни едва ли го има, там всички се познават.
При градовете обаче тази интервенция е доста използвана. Действително техниците изобщо не си дават сметка какво може да направят.
hipopotama Точно заради такива като тебе, техниците на кабелните отвръщат с подобни глупости.
Иначе по темата, с навлизането на цифровата тв, за всеки следващ телевизор или се плаща допълнително, или гледаш само 1 канал на всичките.
...или си вземаш аналогов сигнал преди цифровия декодер и на останалите телевизори гледаш аналогова, а на "голямото LCD" цифров. (това разбира се за обикновените кабеларки, а не за сателитните)Първоначално публикувано от muchoto
Това докато аналоговия сигнал не го разкарат. За съжаление и това ще стане.Първоначално публикувано от Pat
При Булсатком има вариант за "sharing"(1 карта - няколко телевизора с приемници), но първоначалното оборудване е голяма цифра. Най-вероятно метода ще работи и при кабелните тв.
бате от софия съм
нито са ми пуснали 220 волта... нито ми се вявра ,че ще го направат
аз от кабела съм ибил и за нов тв. така ,че и да го изпердашат тоя няма да е голяма загуба
Късмета е до време!Първоначално публикувано от hipopotama
После идват и лоши дни....
Спестяваш единствено антената при този вариант. Прави се с втори приемник, поне официално е така. И по малката такса за втория телевизор всъщност.Първоначално публикувано от muchoto
ха мани ти... половината тука да ни бяха гръмнали тв-тата
Ти май се опитваш да продаваш на краставичар краставици. Освен ако не си вързан към някой остатък от малките кабелни мрежи, на който са му изпуснали края, на друго място не си представям и 10% да пиратстват и да не ги изловят и накажат. Нали всяко пиратско свързване разваля качеството на останалите и те първи изпищяват и се жалват. И ще ми кажеш ли къде в София можеш да се закачиш за кабелната на стълб?Първоначално публикувано от hipopotama
хах орландовци много хора се смеят на кв-то ама ... колко ток се крадне и кабелна пасти да ядете надали 1 тв повече ще развали качеството на другите тоя усивател за нищо го нямаш...