Ako moje nqkoi da mi dade malko info za CREATIVE INSPIRE 5.1 T5900
shte sam mnogo blagodaren .
Mislq da si go vzema no vse ote ne sam go 4uval a ne iskam da se hvarllqm na dalboko pri polojenie 4e ne moga da pluvam dobre ako me razbirate
Ako moje nqkoi da mi dade malko info za CREATIVE INSPIRE 5.1 T5900
shte sam mnogo blagodaren .
Mislq da si go vzema no vse ote ne sam go 4uval a ne iskam da se hvarllqm na dalboko pri polojenie 4e ne moga da pluvam dobre ako me razbirate
Ами на латиница трудно те разбираме...
За колоните какво инфо искаш? Посети ли тази страница http://www.creative.com/products/pro...&product=10323
Какво друго те интересува? Как свирят?!
Cool_Rapper, Много те моля пиши на кирилица, ако нямаш на компа има на сайта!!!
Така от 3 месеца имам споменатият от теб модел. Много съм доволен, за парите си 200 лева, дава страхотен звук, чист, баса за 24 W, които пишат, че има е УБИЕЦ. Понеже на работа имам разни ДВД системи мога само да кажа, че работи на цаната на ДВД система от порядъка на 500-600 лева. В ИГРИ и ФИЛМИ са ВЕЛИКИ, но както винаги има едно но: При музика леко се дънят като цяло. Говоря особенно за случая когато искам да чуя нещо с повечко барабани. Просто звука излиза басов колкото и да го намалям, не е това звука на барабана, който търся. Може проблема и да е от моята Creative Live Player 5.1, но не вярвам. Може би ако имам някакъв свестен еквалайзер от там ще мога да го коригирам. Инак ниските и високите са жестоки и чисти! Просто в тоя ценови диапазан, няма друго което да му скочи. Доста хора могат да кажат LUXEON, но понеже имам наблюдение над тах почти 2 години, мога да кажа с чисто сърце, CREATIVE RULZZZ!!!!!