Да,Танев е абсолютно прав.Е,ако го беше взел от някоя коректна фирма...
Да,Танев е абсолютно прав.Е,ако го беше взел от някоя коректна фирма...
Резултатите в Sandra-ta много зависят от фрагментацията на диска. На стария ми диск IBM 15GB 7200/2M по едно време даде резултат около 12000, а след като го дефрагментирах дава 21000-22000. Сега си взех един Maxtor 740X, да чукна на дърво засега няма проблеми. Може пък лошата партида да е свършила?
P.S. Смятам, че HDTach е по-коректна като бенчмарк, защото мери производителността на по-ниско ниво и не зависи от фрагментацията на файловете.
q mi kaji kakyv realen rezultat e ako toq 50 Mb-tov file poradi fragmentaciq se razpar4oli na 10-15 mesta, kak shte ti pokaje realen rezultat ?
xristo ma izprevari, dokato cykah ME
http://www.advancedpowers.com/
Edited by - john на 11/03/2002 23:30:03
Не знам как точно бачка HD Tach, но наистина не й влияе фрагментацията. Счупих се да дефрагвам, но разлика нямаше хич!
Ako те интересува,кажи да ходим да взимаме някой.
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Видях, че споменавате AGOGA Y, а снощи докато "рисувах" със сребърен лак по CPU-то си, видях че е от същата серия. Какво е особеното на тази серия? Повече се овърклоква ли?
Да, много се клоква - това е степинг-а на 2000+ и повечето данни са за поне 1700MHz при 1.75V.....
<-- AMD Inside -->
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Да, много се клоква - това е степинг-а на 2000+ и повечето данни са за поне 1700MHz при 1.75V.....
<-- AMD Inside -->
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
За съжаление моя XP 1500+ (1333MHz) не ще да вдигне повече от 1495MHz.
Някой ден може да се опитам да вдига Vcore на 1.85V и да пробвам на по-високи честоти.
I'll be back!
I az se vklu4vam v pe4alnata statistika na Maxtor.Sno6ti na edin aver maxtor4eto 40 GB 5400 izkiha ne6to ... i go formatnahme i kvo se okaza ... mi 32 k lo6i sektori samo na C:.Za drugite dialove ne znam o6te ne sme gi formatnali.Diska e na 5 meseca i ne e raznasian nikyde.. nito pc-to e udriano s 4uk.) Prosto mi e bedna fantaziata ot kyde tia lo6i sektori.)
WOMEN.ZIP: A great program, but it doesn't come with documentation...
Vyh, da te ne 4ue dqvol4eto, Bad_Bobik, 4e i moito e takova, nqma mesec daje
Тука гледам някои хулят IBM, други ги хвалят...та да си кажа и аз - IBM 30G/7200/ATA100/2mb от годинка стана вече го имам, но никакви проблеми за сега, дай Боже и за вбъдеще! Много бърз, много тих...много съм доволен
Never fear, Psycho's here!
Edited by - Psycho на 25/03/2002 1946
i az imam takyv disk i mnogo me kefi samoche sled nyakolko mesetza mu se poyaviha bad sectori.Pusni mu edin skandisk surface i vij dali i ti nyamash bed sectori.
Samsung Forever!!! ))))))))
Posle IBM
Seagate mi gramna vednaz.
Ddimitrov
MAXTOR RuLeZ!!!!!!!!!!!!!!
И IBM са читави дискове...
Prav si LOE
I az obogavam Maxtorite.Nai-dobri sa