Pochwam da se depresiram poslednite 3 dni na tema hard diskowe...
W ponedelnik:
IBM 30Gb - tragwa mashinata da zarejda winboz, po edno wreme, taman izchezwa logoto na windows i triabwa da izleze desktop-a i login djama i harda pochwa tchyk-tchyk-tchyk-tchyk i do tam - swalih, smenih, preinstalirah wsichko - niama problemi. Za IBM znam che sa prachki taia seria, ama edno wreme uj biaha dobri i tuk-tam ima izostanali brojki. I mamichkata im - garmiat winagi kam 1.5godina, che ako se e izlagal chowek da gi wzeme s 1 godina garancia - iako watreshno. Do tuk dobre - nishto neobichajno.
Wchera:
Pribiram se - gledam mashinata raboti, otwariam explorer-a, click-wam E: i mi se obiasniawa - "oooo - tuka Device is not connected!" i si prodaljawa da si raboti naj newazmutimo winboz-a.... Waprosnoto E: e Maxtor 80Gb 7200, koito do momenta smiatam za naj-zdrawite hardowe w posledno wreme. Izumen, restartiram, pri koeto waprosnia maxtor prawi PUK i lampichkata otdolu premig-wa... posle 10-ina sekundi pauza i pak po sashtia nachin - PUK i pak lampichkata premigwa.. i taka - do tam stignahme snoshti. Spriah mashinata, izkliuchih go i ia pusnah pak da si raboti... I taka snoshti... Poneje beshe kasno - reshih da ose wslusham tam - utro, myrdrosti, edno-drugo, ta sha widim dowechera na kwo deredje sha sa neshtata...
Niakoj da ima niakwi predpolojenia ili saweti ili experience s podobni problemi? Chestna duma - do wchera biah iskrenno ubeden, che Maxtor SA harddiskowete... dneska weche sam leko razkoleban...
Signoff: EvilYeti