Резултати от 1 до 12 от общо 12

помощ за изпит/устройство

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2005

нямам голям опит затова се обръщам с въпрос към вас. след месец имам важен тест върху доста голям и сложен материал.....имате ли идеи по какъв начин мога да го заснема или нещо подобно и да го пратя ,за да ми помогнат с решенията на задачите.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

<font color="blue">Здрасти и добре дошла във форума!</font id="blue">

Като за начало нямаше да е зле да уточниш на какъв вид носител е материала. Какво значи "голям и сложен"? [] Ако са някакви огромни чертежи на кадастрон... освен да ги снимаш с дигитален апарат и после да пратиш снимките като файлове, не виждам друг начин...

4. Тук е от
    Jul 2005

мерси...май трябва да обесня по подробно ......ще се явявам на изпит, който е под формата на тест (доста листове) ...... тай като се притеснявам до каква степен ще се справя проучвам( по скоро се лутам) вариантите за помощ. става дума (поне аз така си го представям) да снимам с нещо страниците с въпросите на място, да ги пратя и да ми помогнат съответно с решенията

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Значи имаш 4 решения.

Ще ти ги наредя по сложност.

1. Снимаш всеки лист поотделно с дигитален апарат, прехвърляш файловете със снимките на компютъра и ги пращаш по "e-mail".

2. Сканираш листите на скенер [ако нямаш такъв, отиваш в някоя Интернет зала или Информационен център, но ще се "оръсиш" някой друг лев за услугата], записват ти файловете на CD и пак ги пращаш по "e-mail" [или направо те оттам ти ги пращат].

3. Ксерокопираш всички листи [пак се оръсваш с малко кинти] и ги изпращаш по обикновената поща [може да има известно забавяне, взависимост до коя точка на света ги пращаш и на кой "доставчик" ще се довериш []]. Може и по факс, но и от отсрещната страна трябва да има физически такъв или... става сложно...

4. Преписваш всички въпроси от теста в текстов файл и изпращаш файла по "e-mail" или обикновена поща.

5. (Незадължително) Пиеш една ракия да си поуспокоиш нервите. []

6. Тук е от
    Jul 2005

явно пак съм обеснила зле......ще се явявам на изпит в зала с поне още 40 човека.....на разположение имам само неща за писане и въпросите( в няколко листа),които никой си няма представа какви ще са.имам няколко часа на разположение да ги реша и после ще ги съберат........................

въпроса ми е дали докато съм на изпита мога да ги снимам с нещо, което не се забелязва много от другите и да ги пратя после,за да ми помогнат

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

[][][]

Еми така кажи, де.

Трябва ти някакво миниатюрно устройство, което ще ти излезе ужасно скъпо - миниатюрна [шпионска] камерка; вграден в часовник дигитален фотоапарат с безжична Интернет-връзка; ужасно много късмет и сляп даскал... []

Може да се опиташ да снимаш и с камера на телефон и после да пратиш снимките като MMS, но не ми се мисли колко висока трябва да е резолюцията [за да обхване повече от листа и да е четливо същевременно] и колко много трябва да снимаш... и да пращаш...

Съжалявам, че се задълбочих.

Нека систематизирам нещата до две "прости" думи: "Много сложно". []

8.  

9. Тук е от
    Jul 2005

и аз така си мисля,но все пак проучвам....знам ли, на някой може да му дойде гениална идея сварзана с нормални разходи.......

10. Тук е от
    Jul 2005

някой виждал ли е подобен 4асовник или някакво такова устройство и за каква сума става дума

11. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Виж ся..... тва дето си го мислиш , хората отдавна са минали през него.....отсега мога да ти кажа че няма да стане освен ако не разполагаш със специализирана разузнаватална техника ( в което дълбоко се съмнявам, защото ако я имаше - нямаше да пишеш тук [] ). Така, че сядай си на з_адника и залягай над мат'ряла....

Успех!

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

sisi единствения приложим вариант е с hands free( taka li se pishe ?) другите са губене на време и 2-3 пъти по голям шанс да те хванат.

Ризка с дълъг ръкав (гледам ,че си момиче ,ако имаш дълга коса още по-добре) и евтина карта понеже имаш дългичък разговор научаваш копчетата на изуст на гсм-а ти . ( мисля че разходите са пренебрежимо малки като за изпит мах 7-8лв.)

Само да те питам за кандидат гимназиален ли ти е изпита ?

13. Тук е от
    Jul 2005

канидат-гимназиален?.....те бяха миналия месец.........моят изпит е след по малко от месец......последният ми ........кандидат-студентка съм!....относно провеждането на разговор......стаята е малка и има 2 квестори ........вярно 4е няма да искам да знам отговорите на всички въпроси ......6те го мисля.......до сега се справях много добре на предните изпити .......6те видим какво 6те направя.....ако разчитам на собствени знания може да се справя много по добре от колкото да се шашкам с някакви техники

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

<font color="red">не ми харесва в каква посока отива темата!</font id="red">

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 06-04-11, 17:08
  2. Помогнете за изпит по физика
    От InternetZombie във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 25-02-10, 15:18
  3. Отговори: 2
    Последно: 15-08-08, 12:43
  4. Таксата за шофьорски изпит скача двойно.
    От fori във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 05-01-07, 04:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе