Отчаяно се надявам да стане работата, тъй като ще хвърчи главата на мой голям приятел. Ако някой смята, че може да отремонтира кадърно (за територията на Варна), нека пише, ще се разберем допълнително къде и как.
Отчаяно се надявам да стане работата, тъй като ще хвърчи главата на мой голям приятел. Ако някой смята, че може да отремонтира кадърно (за територията на Варна), нека пише, ще се разберем допълнително къде и как.
Погорел е много общо понятие. Ако дадеш малко повече подробности можеш да получиш и повече отговори, в смисъл изгорял чип от електрониката* или нещо друго....
Мr. Tеchno може да помогне. D&G поддържаха читави електроники от различни модели дискове, за такива случаи та може да попиташ и там.
Успех!
Явно става дума за изгорели чипове, тъй като в някакъв сервиз му препоръчали да си намери електроника и щели да му го ремонтират.Все пак, DoRa, благодаря за имената.
Waffle Man, искам да те питам нещо. Не е по темата ама какво означава думата "погорел", защото не знам да има такава на български.
Правилно, такава дума няма няма в официалния български. Има в разговорния руски. Знам доста...ако се затрудняваш с някои подобни, пиши ми на РМ, да не дръстим форума с празни постовеПървоначално публикувано от Julian
Мога да ти дам координатите на 2ма който могат да ти свършат работа. Ако нямат електроники или .... мога да ти помогна, но съм в София...
Дай малко повече информация за диска или снимки най добре ако можеш да качиш...