здрасти.имам обикновена камера която записва на касетки.има изходи само аудио и видео без усб-та и такива екстри.искам да попитам какво ми трябва за да я свържа с компютъра и да си кача записите от касетите на цд или двд?
здрасти.имам обикновена камера която записва на касетки.има изходи само аудио и видео без усб-та и такива екстри.искам да попитам какво ми трябва за да я свържа с компютъра и да си кача записите от касетите на цд или двд?
Кепчър.
Дали смостоятелен, дали като част от ТВ тунер (вътрешен/USB) или VIVO карта - все ще ти свърши работа.
В сайта на Комел софт има достатъчно голям избор. Вали също предлагат.
какви са сайтовете защото не ги знам.ориентировачно каква е цената?Първоначално публикувано от emos
Я по-добре ми кажи точния модел на камерата си. Може да имаш FireWire и тогава не се налага използването на кепчъри а просто един контролер, и работата наподобява много ползването на USB.
камерата ми е произведена 98 година.модела е JVC другото нз ,защото в момента е в един приятел.има само аудио и видео изходи нищо друго .толкова стара ме съмнява да има това нещо.Първоначално публикувано от Whiskey