Не купувайте нищо ама даже и за 1 лев от Jar Comptеrs и сие.
Поводите: закупена на 29.04.2005г флаш памет "Kingmax" 256MB. Имам гаранционна карта чинно попълнена / мога да дам номера/ за 60 месеца гаранция.Закупена е от "Риг Сервиз"ООД Варна .
След употреба до днес / без проблеми/ при прибиране на металният накрайник се счупи или пукна 1 пластмасов зъб който помага за прибирането на пластмасовият накрайник.
Паметта си работи , но ме вбесява , че не се прибира металният накрайник. Отидох днес към 16 часа и ми казаха , че вечер няма гаранция тъй като в картата пише:
Гаранцията отпада при ...... нарушения в целостта на отделни електронни елементи или детайли от дефектиралият модул "
паметта не е падала, не удряна, не е настъпвана ,не е насивана. касае се за 1 пластмасов детаил. А , ако не е известно платсмасата стареее , а има и умора. Не може да се прибира и изважда вечно металният накрайник.
Коментара е оплачи се на производителя.Имайте всички в предвид, че това ще с естовари върху вас и при закупуване на цяла РС система/ все ще има вратичка за Jar и сие."
За бога братя бягайте и проклинайте Jar и сие."