От jarcomputers повече нищо не купувам , ако ще и да е за 0,50 лв.
не си спазват гаранциите.
От jarcomputers повече нищо не купувам , ако ще и да е за 0,50 лв.
не си спазват гаранциите.
Първоначално публикувано от kris11
аз пък не искам да чувам повече за още 2-3 софийски фирми , но няма да ги споменавам тук, че ще ме чарджат за антиреклама .
![]()
![]()
![]()
Ok.....утре ще отида да го вземаПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Въпреки че някой се подиграват с VIA 880 Казват че това дъно едвам Celeron държи,па камо ли P4.
Но аз съм доволен от VIA,и то доста![]()
а времената, когато via бяха по-добрия избор за amd, също са в миналото...
Направо ме хвърлихте в музиката.....значи и дъно ще трябва да сменям![]()
straj, никой никого не кара насила. само споделяме опита и опасенията си
ти си вземи процесора щом си се навил вече, а ако после не ти прави никакви проблеми (никой не е пророкувал, че ще има!) - печелиш. ако нещо пък е нестабилно или от рода - ще измислим и дънце...
във всеки случай машината ти върви нагоре по-бързо, отколкото парите надолу![]()
На 2.8 му искат и ддс
Затова ще взема 2.4 / 533 /1Мб - 105$ крайна цена
![]()
Идеално работи Р4 / 2.4 / 533 / 1Мб ,благодаря на всички за съветите
Последен въпрос: Държи 56-65 градуса,добре ли е?
Множко ми се вижда за сегашното,сравнително хладно време.Да не би да си наклепал много паста при смяната?Нанася се съвсем тънък слой,колкото да се запълнят малките грапавини по радиатора и евентуално по чипа.И радиатора най-добре го откачи и направо измии с топъл,сапунен разтвор.Първоначално публикувано от straj
pressHot е това
а пък как се дупи на 800 шина, не е истина![]()
Аз съм с P4 3.0 /800 /1 МБ HT s 478* и мога да кажа че работи 35-38 градуса като го сгърча 45-48 градуса* така че изказването е малко пресиленоПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
Кое по-точно е пресиленото ?
питай @PAT колко му е температурата на неговия P4 3.0 GHz , с корав и скъп вентилатор !
ако сложиш боксовия - или някакъв за 12-15 $ температурата под 42-45 градуса , абсурдно е да падне !
Няма защо да питам някого аз си го имам в къщи P4 3.0GHz и ти казвам как съм с температурата тва че някой си запържва П4-то не означава, че на всички е така...Първоначално публикувано от Mr.TECHNO