nm
Редактирано от - ARGH на 13/04/2002 21:49:27
nm
Редактирано от - ARGH на 13/04/2002 21:49:27
ami to i az sum si haresul edin CoolerMaster za 25$ ama skoro nqma da go namerq v BG
Lele mnogo si prost be .Niama li moderatori da istriat tia laina!
Че кво толкова ще правиш че не те оправят вентилаторите които се продават в България.Можеби ще клокваш от 2GHz на 4GHz.
Edited by - Julian на 13/04/2002 20:59:15
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Че кво толкова ще правиш не не те оправят вентилаторите които се продават в България.Можеби ще клокваш от 2GHz на 4GHz.
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Iavno nishto ne razbirash ot overclock i ohlajdane
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>Oпа май ти не си наясно със нещата.От охлаждане разбирам повече от теб но не съм фен на овърклока.Ако искаш да правиш екстремален овърклок ша ти трябва водно охлаждане.Може и да се използват елементи на Пелтие със водно охлаждане на топлата част за по добро охлаждане.
Abe ti kvo tochno iskash verno da pravish?Zglobi si edno vodno ako ne ti haresvat cooletite...i ne si misli che nie sme razsli po saksiite!
CRASHOVERRIDE, много хубаво му го каза.
Че кво толкова ще правиш не не те оправят вентилаторите които се продават в България.Можеби ще клокваш от 2GHz на 4GHz.
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>Oпа май ти не си наясно със нещата.От охлаждане разбирам повече от теб но не съм фен на овърклока.Ако искаш да правиш екстремален овърклок ша ти трябва водно охлаждане.Може и да се използват елементи на Пелтие със водно охлаждане на топлата част за по добро охлаждане.
olele
Mnogo si zabluden
I otkade da vzema Peltier be???
I ne iskam extremalen overclock
iskam HSF po-dobyr ot intelskite(razlika 1-2C ne me interesuva)
I nemoga da razbera vie shto se obidihte ot tova koeto napisah? Da ne bi vie da pravite pricelistovete?
Razlikata mejdu Smotanite ventilatori na titanskite cooleri i Delta/YS Tech ventilatori e ogromna!
http://www.crazypc.com/Merchant2/mer...uct_Code=50920
http://www.crazypc.com/Merchant2/mer...uct_Code=50970
http://www.crazypc.com/Merchant2/mer...duct_Code=5000
http://www.crazypc.com/Merchant2/mer...uct_Code=50080
Aide sravniavai tezi s Titanskite
I mi kaji kolko poveche shte mi struva Vodno?
mnogoznaiko
Abe HS ne mi triabva chak tolkova
edin moshten 40-50CFM Delta/YS Tech ventilator mi stiga
Ako ste videli pone edin test, niamashe da govorite takiva gluposti
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>Тука май ти си заблудения и многознайкото.
Напиши като бял човек какво ще прави и тогава наричай другите многознайковци и заблудени.
olele
Mnogo si zabluden
I otkade da vzema Peltier be???
I ne iskam extremalen overclock
iskam HSF po-dobyr ot intelskite(razlika 1-2C ne me interesuva)
I nemoga da razbera vie shto se obidihte ot tova koeto napisah? Da ne bi vie da pravite pricelistovete?
Razlikata mejdu Smotanite ventilatori na titanskite cooleri i Delta/YS Tech ventilatori e ogromna!
http://www.crazypc.com/Merchant2/mer...uct_Code=50920
http://www.crazypc.com/Merchant2/mer...uct_Code=50970
http://www.crazypc.com/Merchant2/mer...duct_Code=5000
http://www.crazypc.com/Merchant2/mer...uct_Code=50080
Aide sravniavai tezi s Titanskite
I mi kaji kolko poveche shte mi struva Vodno?
mnogoznaiko
Abe HS ne mi triabva chak tolkova
edin moshten 40-50CFM Delta/YS Tech ventilator mi stiga
Ako ste videli pone edin test, niamashe da govorite takiva gluposti
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>Тука май ти си заблудения и многознайкото.
Напиши като бял човек какво ще прави и тогава наричай другите многознайковци и заблудени.
Kakvo moje da pravi edin ohladitel spored tebe??
Ahhh
Niama smisyl
Pisna mi da se karame
molia niakoi moderator da zartie tazi tema
ae chau
Vig sega.....ne vigdam zashto na nas ni gi kazvash teia neshta.....nie ne gi pravim tezi cooleri nito pak sme vinovno che te sa loshi ili dobri.Kato ne ti haresva edin cooler si kupuvash drug i ne ni vikash zashto sa skapani....pak ti kazvam ne gi pravim nie za da ni vikash na nas.Ako iskash da kagesh na niakoi neshto pishesh edin e-mail i kazvash kvoto imash da kazvash!
Vig sega.....ne vigdam zashto na nas ni gi kazvash teia neshta.....nie ne gi pravim tezi cooleri nito pak sme vinovno che te sa loshi ili dobri.Kato ne ti haresva edin cooler si kupuvash drug i ne ni vikash zashto sa skapani....pak ti kazvam ne gi pravim nie za da ni vikash na nas.Ako iskash da kagesh na niakoi neshto pishesh edin e-mail i kazvash kvoto imash da kazvash!
Vij sega... ne vikah na vas dokato ne pochnahte da se zaiajdate s men!!!!!!!!
Prosto si vikah
triabvashe da ispusna malko para
ako sym obidil niakoi sorry
poslednoto ne vaji za tezi koito vnasiat samo bokluci
i me mamiat kato mi davat RADEON VE i mi kazvat che e RADEON SDR)
ae chau
Офффф, аз от 4 месеца вече чакам да ми пратят една Alpha PAL8045...
as ne sym go vzimal!
Ne sym chak tolkova TYP
V tova nikoi ne se samniava......