prodavat li dana EPOX v BG ???
kajete firma ako ima takava.
prodavat li dana EPOX v BG ???
kajete firma ako ima takava.
Има една фирма, която е официален дистрибутор. Обаче забравих как се казва. Потърси Epox в dir.bg и ще я намериш. Ама не ти ги препоръчвам, все пак сме държава от 3-тия свят, и не се знае колко качествени са дъната, които се внасят. Иначе дъната са супер клокващи се )
mi az za tova go tarsia stoto vijdam po zapadnite saitove che e super za over@-ne. :)
Мдам, наистина са много добри за о/с, ама и искат много BIOS Updates.....
НО, вече няма фирма, дето да ги внася в BG - иначе досега да съм ръчнал вече едно 8KHA+ при мене.......
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Има бе, нали ви казах, че я намерих в dir.bg съсвсем скоро...
Няма, няма. Инак досега да съм си купил 8KHA+
chakame da ia poluchim ot EPoX
Skladovite ni nalichnosti sa izcherpani ....zatova niama smisal da Vi
prashtam starata.....
Do niakolko dni (nadiavam se ) shte mojem da Vi izpratim aktualni tseni."
TOVA MI OTGOVORIHA . NADIAVAM SE CHE SKORO STE MI IZPRATIAT CENOVATA IM LISTA :))
da probvame edno ot tehnite dana kak se @.
Кои са па тия, дето никой не знае за тях?!?
И това, че ще ти пратят ценова листа незначи, че имат ( ще имат ) и 8KHA+ и ще е на добра цена - "навън" е между 100 и 120$ цената му...
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Абе казах ви аз, че има. Тя е малко съмнителна работата, незнам колко ще доставят, но си струра опита...
Tova na kvo ptili4a a? Edin vika -ima,drugite-niama.Az dnes
naprimer vidiah edin da gi prodava na bitaka
VICTRIX (www.victrix.bg) - тази фирма уж предлага дъната на Epox, ама се съмнявам да са продали и едно - нито ценова листа, нито дори списък с моделите които предлагат. То така и аз продавам дъна Epox
Утре ( тоест днеска е вече ) ще звънна да видя какво имат и какво нямат..... съмнявам се, че имат 8KHA+ на склад...
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
VICTRIX (www.victrix.bg) - тази фирма уж предлага дъната на Epox, ама се съмнявам да са продали и едно - нито ценова листа, нито дори списък с моделите които предлагат. То така и аз продавам дъна Epox
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Ne se sumnjavaj veche kato beha na moda K6/2 dunata az si kupih takova EPOX ot tjah (vse oshte tvurdja che po-dobro duno ne sum vijdal :-), koeto ne znachi che e suvurshenno ... )
Problema im e che vnasjat vednuj na visokosna i ako ucelish ... brao
"Радвайте" се - днеска се обадих и.......
Аз - Mollov, D - Dealer
D: Чакаме да получиме ценова листа от Epox Holland, до четвъртък ще имаме цените....
Аз: Това ще рече ли, че мога да се обадя в четвъртък да проверя за цени за дънната... а между другото дали ще има и от новите дъна???
D: Чакаме цена дори и за КТ333 модела, но е много нов и не се знае за него...
Аз: Разбирам.... Ами какви ще са сроковете на доставка след това, след като получите цените???
D: Като получиме цените ще ги прегледаме и АКО РЕШИМЕ да внасяме дъна ще стане за около седмица от поръчката ни, но това само ако ги поръчаме от Epox Holland, от Тайван идват за около месец...
Аз: Ясно.... Ми благодаря ви за информацията, ще се обадя отново в четвъртък...
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Знаеш ли, преди около 4 месеца и аз ги питах същото. И пак ми бяха казали за четвъртък, колкото и да е странно. Данеби да са сложили някой изрод, и да са го инструктирали какво да казва. Или някой bot
<center></center>