Близък отива да учи в Германия (информатика).
Трябва му лаптоп.
Откъде е по-изгодно (или разумно) да се купи втора ръка такъв - в България и да си го носи в Германия, или направо да си го купи в Германия?
(става дума за лаптоп, който спокойно да пуска уиндоз хр; може би цените на такива лаптопи ще паднат като излезе уиндоз виста и хората тръгнат да си подменят хардуера заради новата ос, само че лаптопът ще му трябва от есента, а виста излиза чак 2007...)
Има ли проблеми при пренасянето през границата, примерно ако пътува натам-насам с автобус или самолет?
...има ли смисъл от лаптоп втора употреба?
и ако се купува нов - същия въпрос - по-добре ли е да се купи тук или да се купи нов в Германия?
Благодаря предварително на отзовалите се!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Toshiba-та идва с международна гаранция (стига да се регистрираш на сайта им - безплатно), и ако случайно се повреди, всеки оторизиран сервиз на Toshiba ще го приеме за ремонт.
 Toshiba-та идва с международна гаранция (стига да се регистрираш на сайта им - безплатно), и ако случайно се повреди, всеки оторизиран сервиз на Toshiba ще го приеме за ремонт.
						 Първоначално публикувано от XaMaB
 Първоначално публикувано от XaMaB   

! А за две годишата гаранция аз в наща фирма от както продаваме нотбуци не съм чул такова нещо и при двата вносителя Computer Producs и Polycomp !! То и на Asus нотбуците има лепенки 2 години международна гаранция ама ще почакаш да е международна хехе !
 ! А за две годишата гаранция аз в наща фирма от както продаваме нотбуци не съм чул такова нещо и при двата вносителя Computer Producs и Polycomp !! То и на Asus нотбуците има лепенки 2 години международна гаранция ама ще почакаш да е международна хехе !