Резултати от 1 до 6 от общо 6

Шоуруми или магазини на IT фирми в София?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    76
    #1

    Шоуруми или магазини на IT фирми в София?

    Привет на всички!
    Следващата седмица ми предстои посещение на столицата за 3-4 дни. Във връзка с това ме интересуват адресите на щоурумове или представителни магазини на фирми за комптри, мултимедия и фотографска техника. Ще съм благодарен на всички които споделят информация за такива обекти - адрес, фирма, евентуален транспорт до там (номера на тролеи, трамваи, автобуси). А аз ще се опитам да обиколя всички за тези няколко дни и дано си понапазарувам. До скоро.

  2.  
     
  3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #2

    Re: Шоуруми или магазини на IT фирми в София?

    а не ти ли е хрумнало, че ТОЧНО ТУК е мястото да кажеш както точно търсиш, да се изкоментира, да ти се направят оферти, и вместо да си губиш времето да те лъжат некадърни заинтересовани продавачи, тук да получиш компетентно, незаинтересовано мнение?

  4. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003
    Мнения
    445
    #3

    Re: Шоуруми или магазини на IT фирми в София?

    @Fear Me - око да види, ръка да пипне...може би това иска човекът, а и каква е гаранцията, че тук са/сме/сте по-компетентни?

    Иначе най-много магазини за компютри и компоненти и всевъзможни аксесоари има на улица Г.С.Раковски, межу площад Славейков и кръстовището с бул. Патриарх Евтимий. Също интересни са големите магазини "Мултирама" - на ул. Солунска до площад Славейков и "Плесио" на ул. Ангел Кънчев до площад Гарибалди...

    Ако кажеш какво конкретно търсиш, ще ти пиша и още места. Иначе до въпросният площад Славейков от гарата/автогарата може да се стигне с трамваи 2, с такси (максимум 5 лв.), до площада минават и трамваи 12, тролеи 9. Със сигурност има и още транспорти, но аз отдавна не съм ползвал и може информацията ми да се разминава малко с действителноста.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    76
    #4

    Re: Шоуруми или магазини на IT фирми в София?

    Fear Me, знам че тук е мястото да питам за конкретните неща които ме интересуват и аз съм го правил. Но както казва и Io - око да види, ръка да пипне. Искам да вляза в един голям щоурум, да се поразмотавам извътре и да видя дали няма да си харесам нещо за което не съм се сетил конкретно да питам или пък не ми е хрумнало че може и да е стигнало до БГ магазините. Че те повечето интересни и нестандартни неща не само в компютърния бранш много често не достигат до нашата държавица.
    Io, благодаря за отзивчивостта. Конкретно казано си търся фотоапарат, качествени комплекти батерии и зарядни, карти памет, МР3-плейър, LightScribe CD/DVD дискове. А иначе кои знае като вляза в някой магазин какво ли друго може да се сетя. Ако имаш още някакви конкретни предложения ще се радвам да ги чуя.

  6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #5

    Re: Шоуруми или магазини на IT фирми в София?

    stancho_75, точно карти памет няма да намериш на тънкажни цени в големите шоуруми. Виж избор на повечко продукти, да ще има. Примерно а във Варна много се дразня, че никъде няма магазин където да сравня 2-3 LCD монитора понеже са марки които се продават само от определени магазини. Инак в Технополис имат 20 модела, но 2/3 са на цени 500 лева и малко под тях. Коеото мен лично не ме урежда.

  7. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003
    Мнения
    445
    #6

    Re: Шоуруми или магазини на IT фирми в София?

    Ами значи освен гореизброените, които се намират горе-долу в един район и Техномаркет или Технополис, интересни са и Вали компютърс - www.vali.bg

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Магазини за аудиотехника в София
    От Ulfhedinn във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 10-08-12, 00:31
  2. Hi-Fi Expo София 2010 от 4 до 6 юни в Гранд Хотел София
    От shuko във форум Аудиотехника
    Отговори: 33
    Последно: 06-06-10, 21:15
  3. Химически магазини в софия?
    От alex333 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 14-05-04, 09:18
  4. Най-Добрите/Лошите фирми в София
    От Zetle във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 28
    Последно: 23-02-03, 15:20
  5. Хардуерни фирми в София
    От Blademaster във форум Общ - хардуер
    Отговори: 32
    Последно: 08-02-02, 19:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе