Kakyv cifrov fotoaparat do $300 shte mi prepory4ate i ot koia firma v BG moje da se nameri ? Blagodaria !
Kakyv cifrov fotoaparat do $300 shte mi prepory4ate i ot koia firma v BG moje da se nameri ? Blagodaria !
Провери в СТЕМО. Продават НР и Канон. Имат и евтини решения до 200$...
В Jar предлагат 2-3 модела под $300, които са с прилична матрица - 2.3 мегапиксела. Точният модел не си спомням - ще трябва да провериш. Друго, освен HP е много скъпо - за тези пари ще трябва да се задоволиш с 1.3 мегапиксела, което не ти препоръчвам...
Вземи си Кодак. Правят много качествени снимки.HP нямат опит във фотографската техника.
имам лични наблюдения върху epson 3.3 и mustek 1.3. mustek-а е абсолютен боклук, но все пак моделът е отпреди точно 3 години. epson-а обаче е нещо страхотно. мн силна, чиста и синхронизирана светкавица, мн добър контрол на осветеността, добър контраст, нощните снимки са супер, 15 fps клипчета (за съжаление .mov)
е, може ентусиазмът ми е да е малко пресилен, понеже не съм виждал друг качествен апарат, но всеки случай този ми допадна много ...
цена обаче не знам, съжалявам
Epson e скъп, Кодак също... Не казвам, че HP са върха на фотографската техника, просто смятам, че за $300 са най-добри в момента.
Taka i az malko da se vklu4a v temata. Imam slednija vypros: zna4i mernal sym edin cifrov fotoaparat Tryst Familycam 500 nov za 124 E.
Tova sa mu specifikaciite:
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Specifications
Digital camera to make up to 180 pictures
Built in flash light with on/off/auto function and fast recharging
Picture resolution (software) 3.3 Mpix
128 Mbit internal memory
Webc@m function, maximum 25 frames per second
Video function, maximum 120 seconds at 8 frames per second (AVI format)
USB connection for easy installation
Software included: Video Studio, Cool 360, Video Live Mail, Photo explorer, Photo express
LCD display for status indication
10 seconds self timer with acoustic notification
2/3" CMOS photo sensor (min. 50 lux)
Fixed focus
Auto power off for longer battery life
JPEG memory compression
Hardware resolution 1280 x 960
Product size (HxWxD in mm): 65 x 100 x 30
Gross weight: 0,3 kg
Package contents
Camera
USB cable
Batteries (2x AA)
Stand (tripod)
Wrist strap
CD-ROM with driver, software and user's manual
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
No ponezhe az nisto ne razbiram ot cifrovi fotoaparati bihte li mi kazali zasluzhava li si tozi aparat za 124 E i njakoi ima li vpe4atlenija ot nego
Този фотоапарат реално е 1.2 Мpixela. 3.3 е интерполирана стоъност.Това можеш да си го правиш сам с фотошоп.Kато харектеристики е изглежда добре.
на мен не ми харесва и не бих ти го препоръчал по това, което си постнал тук. реално не пише нищо важно, а от това, което пише ... тц
25 fps e нагла лъжа!
180 снимки сигурно ще се направят на 6х4, мин качество и т.н., каквито реално никога няма да поискаш
lcd дисплеят отдавна е стандарт ... все едно да пише, че има копче за снимане
фиксиран фокус ... бляк!
иди го виж наживо после да не съжаляваш, но според мен няма да ти хареса