Здравейте... искам да ви попитам за възможните начини да си изключвам единия хард диск (физически отделен диск), който е за сваляне на торенти, през Виндовса с програмка или нещо от този род....защото е стар и шуми страшно....
Здравейте... искам да ви попитам за възможните начини да си изключвам единия хард диск (физически отделен диск), който е за сваляне на торенти, през Виндовса с програмка или нещо от този род....защото е стар и шуми страшно....
хем е стар, (подразбира се - малък) хем него си нарочил за Торентите.Първоначално публикувано от Smurfa
Да не говорим че както всички знаем, ел. крушките горят при включване и изключване, което май важи и за хардовете.
Остави си го да си трака, дъртака
Значи това с опциите не е баш най-удачното решение защото се включва доста често явно ХР нещо проверява и да го оставя да трака не ме влече поради простата причина че свалям примерно 20 мин и после 4 часа правя нещо друго а шума наистина много ме дразни вече....имам предвид че хард-а стои неактивен по много време и само си проси урок по свободно падане от 7 етаж
да сега със рестора офф май е по добре не жужи толкова ...абе не знам ама пак тръгва от време на време
Изброеното по-горе не е най-ефективното решение на проблема...очаквам други предложения