Здравейте как сте ?
Имам един въпрос който ако имате малко свободно време и желание бих желал да споделите мнение за него. А именно:
До преди по-малко от месец имах 2х512 А-дата витеста 566@600 и живота беше хубав. Но едната платка взе че се смарангяса и сега съм само с 512 рам. Което не е чак толкова зле защото при напълно зареден уйн със няколко допълнителни програми се използва около 200-230 рам. Но си изкарвам хляба посредством AutoCad 2006 който не е чак толкова лек пък и наскоро излезна Supreme Commander който много ми хареса само дето факта че имам само 512 рам на Supreme Commander изобщо не му харесва. И така аз съм в процес на търсене на нов рам.
Само че не искам само рам а искам да направя ъпгрейд на рама т.е. трябва ми повече от 1г рам и повече от 566МХз /или на 566/ ДДР памет.
Накратко търся с и 2х1Гб 500-600Мхз ДДР рам като ми се иска да има възможност за поне малък клок т.е. ако е на 566 да може да се пусне на 600 без проблем. Точно тези изисквания ми създават проблеми защото тези количества /2х1г/ на тези МХз-и /500-600/ е много труден за намиране поради малката наличност на такива рам памети.
Ако знаете от къде мога да си намеря /в България/ такава рам моля. помогнете ми. Мерси предварително.