Imam problem. Dadoha mi disk s Windows XP, kazaha mi che za da go instaliram trqbvalo PC-to da boot-ne ot CD-to. Vlizam v BIOS-a zadavam PC-to da boot-va ot CD-to restartiram i nishto ne iska da boot-ne ot CD-to. Kakvo da pravq?
Imam problem. Dadoha mi disk s Windows XP, kazaha mi che za da go instaliram trqbvalo PC-to da boot-ne ot CD-to. Vlizam v BIOS-a zadavam PC-to da boot-va ot CD-to restartiram i nishto ne iska da boot-ne ot CD-to. Kakvo da pravq?
При boot от cd-то на ХР се появява за кратко един надпис Press any key if you want to boot..... и "точковия" таймаут индикатор се "пълни". Тогава е момента да натиснеш някой бутон Space/Enter например. Надписа, може би не е точно същия, но подобен и малко неясен.
Ако не е това проблема ти, дай възможно най-подробно описание на конфигурацията ти.
<font size=1>I love Miranda!</font id=size1>
Ne mi izliza takova saobshtenie. Izpisva mi: Boot from CDROM - Filuer. Mai ne go napisah pravilno. A inache PC-to mi e starichko. ABIT BH6, Celeron 400@500Mhz, RIVA TNT2, 64 SDRAM, Maxtor 15GB, 17" MAG. Tova e v obshti linii.
A ti siguren(a) li si che tova CD koeto sa ti dali e bootable.Zashtoto ako ne e niama kak da bootnesh ot nego...
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
A ti siguren(a) li si che tova CD koeto sa ti dali e bootable.Zashtoto ako ne e niama kak da bootnesh ot nego...
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Na tqhnoto PC boot-va ot CD-to.
Siela, да не си леда да инсталираш winXP на този компютър. Ами той дето е бавен копютъра едно на рака, ама и памет нямя. На тази конфигурация ще win-a ще бачка много бавно и непрекъснато ще пише нещо по диска не само заради систем ресторе-то.
http://julmin.hit.bg
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Siela, да не си леда да инсталираш winXP на този компютър. Ами той дето е бавен копютъра едно на рака, ама и памет нямя. На тази конфигурация ще win-a ще бачка много бавно и непрекъснато ще пише нещо по диска не само заради систем ресторе-то.
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Ne ne sam luda! Shte si kopuvam 128 RAM i nqma da imam problemi a i procesora se darji dosta dobre, moje i da go pusna na 600Mhz.
Juliane, tova "систем ресторе" sluchaino da znaesh che moje da se izkluchva?
Znaq pove4e otkolkoto si misli6
DJ, знам че мойе да се изключва "систем ресторето".
Siela, кото ще си купуваш памет си вземи направо 256MB за да нямаш проблеми.
жерно си и казал за 256рам ама иначе мога да ти кайа че съм слагал хп
на три ВХ-са с 433 и 500 мандахерцови селерони (вуду3 и некви риви)и си бачкат нормално при това два от тях са с 64 рам.За сметка на това са с бързи дискове.
Misleh si che tuk nqkoi shte mi pomogne! Nikoi ne pishe po moq problem. Vseki mi dava saveti kakva RAM da vzema kakav Windows da sloja i t.n.
Chakam kompetentno mnenie za moq problem.
Не съм съвсем сигурен ,ама аз май си го инсталирах без да boot-вам от
CD-то.Ти пробва ли така?
Siela, ami ako probvash da slosjish CD-to na otdelen cabel (ako to ne e na otdelen kabel) ?
vij dali e taka i probvai ako ne e
svali si prosto boot disketi za xp, ima gi niakyde iz stranicata na microsoft.