прилича на една от тези
http://pspcmate.en.alibaba.com/offer...s/showimg.html
ма, как да се намерят драйвери е друг въпрос
прилича на една от тези
http://pspcmate.en.alibaba.com/offer...s/showimg.html
ма, как да се намерят драйвери е друг въпрос
Опитай да разбереш модела на камерата с програмата Unknown Devices - гледам, че в бета версията има поддръжка на USB устройства, за стандартната версия не съм сигурен.
Ами не намери въобще, че има камера! Аз за сега съм на тема слагам драйвер и пробвам и дано да стане,Първоначално публикувано от panevdd
ама все не мога да е уцеля!
MoPcKu, хрумна ми още нещо. В последната версия на Hiren's BootCD - 9.1 - виж тамошната версия на "Unknown Devices" - отбелязана е с някакви нови дефиниции от 27.05.2007 г. А също има и друга подобна програмка:
Unknown Devices 1.2 (2705)
helps you find what those unknown devices in Device Manager really are
PCI 32 Sniffer 1.1 (2705)
device information tool (similar to unknown devices)
Имам го сега ще пробвам!Първоначално публикувано от IvO™
Имам някаква Logitech WebCam Express или каквото е там, не ми се проверява. Използвам случая да предам горчивия си опит в инсталирането й.
Понеже мина време от полупката й, реших да обновя драйверите при поредното възстановяване на Windows от image. Да се таковам и у главата, де блах, та забравих да извадя кабела й от порта. И оня ми ти плъг-и-плей Уиндоус, като я разпозна като USB Camera, не и не да й инсталира последните драйвери от сайта на Логитех. И кой да чете - навсякъде си пише - първо се инстралират драйверите, полсе, по подкана, се ръчка кабела...
Затова пак рестор от имидж, рестарт, оригиналните драйвери от диска с камерата, боц кабела и ницки! Оказа се, че май пък драйверите с IR порта се сбозяват (вадя си такъв извод, понеже в предната инсталация не си бях сложил ИЧ порта). Е, оправих се, като му отделих 10-на минути на проблема, няма да си оставя магаренцето, я! Пък и пари бях дал за камерата... Накрая стана от чиста инсталация на Уиндоус, драйверите от диска, боц кабела, непознато устройство, сърч из дискчето за някакъв вериспешъл .инф файл, та стана.
Накратко - и да имаш оригиналния драйвер от производителя, пак може да не стане!
Дано съм ти бил полезен!
Желая ти успех! И да пишеш как си се оправил! С камерата, де!
Невероятно, но факт в тъпия магазин са ми дали друг диск с дравери,
направо щях да им чупя главите, тръгна камерата от 1-вия път....
Само дето се измъчих 2-3 дена и вас с мен!!!
Ако беше казал още в началото че си я купил от магазин, темата щеше да тръгне в друга посока.Първоначално публикувано от MoPcKu
подобна история имах
донесоха ми (подарък) една камера, която Win-а я разпознава като CiF ... нещо си
за "късмет" CD-то беше счупено, майтап няма, китайска работа
след дълго Гуугл-ене намерих драйвери, с които тръгна ... но грееше като печка
самата камера се загряваше сигурно до 50-60 градуса, а на другия (или по-следващия) ден не искаше да тръгва
такива работи. сега събира прах в някое чекмедже
Аз вече си запазих драйверите на компа и ако някой има проблем да свирка!
Така и не разбрах каква е камерата...или е PC Camera или PC Camer@
A тия CIF Single Chip са най-фолемите дървета, Meto