Аз пък търся 17'' LCD за игри и филми, до 300-350лв. Дайте предложения. A, да има и цифров вход.
Аз пък търся 17'' LCD за игри и филми, до 300-350лв. Дайте предложения. A, да има и цифров вход.
В нито един момент не съм имал предвид да правя реклама на ТМ,съжалявам че си останал с подобно впечатление.Моята заплата по никакъв начин НЕ е обвързана с продажбите,така че нямам никакъв личен интерес да убеждавам някой да си вземе нещо от ТМ.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
То всяко ТМ си се различава от останалите,но лично аз си харесвам работата в Сити Центрър.Има и страшно много неща дато не са уредени,дето не са правилни,консултанти дето не им е мястото там и тн.,но при все това мен ме удовлетворява на този етап.
Според мен при Самсунга тези с контраст 2000(3000):1 са очевидно по-контрастни от тези със 700:1.Ама то си е казано-динамичен контраст.В никакъв случай не е 4 пъти по-контрастен от Филипса и според мен.Първоначално публикувано от get
Задължително е да ти пуснат монитора и да ти пуснат тест за изгорели пиксели(то всъщност само се изкарва на основни цветове)Дали ще ти го пуснат на отделен източник и далище те претупат зависи от колегите.Редно е да си го огледаш хубаво ,ама много зависи консултанта дали е пич,пък и дали има много работа или може да ти отдели време.