Решил съм да купувам. Мненията на Б.Гейтс и другите подобни, че този формат ще замре скоро не ме интересуват особено.
Дайте идеи каква записвачка да взема и какви дискове.
Благодарско предварително.
Решил съм да купувам. Мненията на Б.Гейтс и другите подобни, че този формат ще замре скоро не ме интересуват особено.
Дайте идеи каква записвачка да взема и какви дискове.
Благодарско предварително.
Все още са прекалено скъпи , по-добре изчакай края на лятото.
Ами аз бих се доверил на чичко Бил ... тия дни изтече информация, че към края на годината Тошиба ще навлезе на пазара с нов формат/носител. Как мислиш биха ли се отказали от HD DVD и направените до момента разходи така бързо, ако нямаха сериозна алтернатива на БлуРей? От друга страна китайците скоро ще почнат да напъват с техните модификации на стандартното ДВД ...Първоначално публикувано от centrino
Нямаш особен избор на марки.. Само Вали съм виждал да имат носители (гот цени а):
BLU-RAY BD-R 2X 25 Gb SL MAXELL 32.00 BGN
BLU-RAY BD-R 2X 50 Gb DL MAXELL 70.00 BGN
BLU-RAY BD-RE 2X 25 Gb SL MAXELL 43.00 BGN
BLU-RAY BD-RE 2X 50 Gb DL MAXELL 95.00 BGN
Записвачки никъде не съм виждал да се продават:
Цените в САЩ са:
400$ за LiteOn
430$ за Pioneer
500$ за Sony, за БГ същите суми но в евро ще струва.
----------
И аз мислех да си взема, но реших да взема 2х1TB външни дискове за същите пари излиза по-далавера
- много добре преценено.Първоначално публикувано от DeathKnight
Мост предлагат този АсусПървоначално публикувано от DeathKnight
[img width=600 height=600]http://mostbg.com/most/ViewImage.aspx?normalsize=1&itemid=37441[/img]
http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=37441
Тошиба най много да навлеза на майната си. Всички филмови и хардуерни компаний вече произвеждат блу-рей ти чакай тошиба да ти измисли формат. Осраха се с хддвд адона който направиха и това.Първоначално публикувано от painmaster
ДВД е умираща и остаряла технология нито китай нито никой неможе вече да я модифицира така че да остане актуална.
Blu-ray е истината.