Този надпис ми ислезе може би за 3 ти път ! То си пише че е лошо да ти излиза за втори но...ако някой може да каже какво да тествам по компа аз не успях да се ориентирам в проблема !!
Този надпис ми ислезе може би за 3 ти път ! То си пише че е лошо да ти излиза за втори но...ако някой може да каже какво да тествам по компа аз не успях да се ориентирам в проблема !!
Нещо е грешно с Display Drivers eto link ot M$:
SYMPTOMS
When you restart your computer after you install Windows XP Service Pack 1 (SP1), your computer may generate the following Stop error message:
STOP: 0x00000050 (0x8872A990, 0x00000001, 0x804F35D7, 0x00000000)
PAGE_FAULT_IN_NON-PAGED_AREA
NOTE: The four parameters in this error message may vary according to the computer's configuration.
Back to the top
CAUSE
This problem may occur if there is a conflict between Windows XP SP1 and the display adapter drivers that are currently installed.
http://support.microsoft.com/kb/329293
Проблем с USB-то, или ако видеокартата е ATI - проблем с драйверите.
ATI e да redeon 2800 смяташ ли че трябва да се преинсталират драйверите ?
Това filtnt.sys не е ли част от някакъв firewall. Търси там проблема.
Да, разкарай Outpost Firewall 3 и ще се оправи проблема.
(filtnt.sys - Virtual Firewall driver)
Да имам Outpost Firewall Pro ver. 3.0.543.5722 но сигурен ли си че е от него ?
иначе съм доволен от тази програма, не бих искал да я изтривам, можеш ли да ми кажеш неин аналог ?
Кога ли ....появява се не често но е доста проблемно понягога. Всъщност видео драйвера съм го инсталирал преди 1 год. и нещо а проблема ми е от 2 месеца !!!
Ако се поровиш малко във форума на Outpost Firewall, ще прочетеш, че и други хора се оплакват точно от същото: BSOD при версия 3.0 Outpost Firewall. Даже някой питаше от къде да свали версия 2.7 за да махне версия 3.0 щото била много бъгава.
А също, оплакванията са отдавна - от 2005-та година
Да сигурен съм!
За аналог - какво толкова има на тоя компютър, че чак и допълнителна защита да му слагаш.....?
От години не ползвам никакви firewall-и, от почти година нямам и антивирусна даже..... нямам никакви оплаквания.
Иначе най-добрите firewall-и които съм виждал са на Керио и Sygate Personal Firewall Pro 5.6.
така е Pat, но човек никога не знае от каде ще дойдат проблемите...!!!
MitkoSр благодаря ти Outpost Firewall вече го махнах !!!!!