имам 120гб диск като изтия всички филми,песни и др. свободното място което ми остава е около 20гб. имам уиндоус виста и няколко малки програми който съм си инсалирал .къде са ми другите 90-100гб.
имам 120гб диск като изтия всички филми,песни и др. свободното място което ми остава е около 20гб. имам уиндоус виста и няколко малки програми който съм си инсалирал .къде са ми другите 90-100гб.
Харда ти разделен ли е на дялове?
Най вероятно при инсталацията на windows не е създаден втория дял с останалата част от харда. Проблемът е лесно отстраним, примерно с Partition Magic.
computer---SW_Preload(C 9,82GB free of 105GB. но в момента имам няколко филма и музика общо към 4-5 гб
Я провери за скрити файлове и папки. Незнам къде се съхраняват темп файловете във виста. Намери ги ако можеш и ги изтрии.
От кога не е преинсталиран компютъра?
компа не е преинсталиран ,имам го от 0коло 10 месеца. със CCleaner разчиствам редовно
Едва ли System Resore ще му натрупа толкова много гигабайти.
Пробвай с търсачката на файлове да намериш всички с големина над 1GB или намери всички файлове - *.* и ги подреди по големина. Трябва да излязат. Настрой да търси и скритите файлове.
За сега друго не се сещам. В краен случай ФОРМАТ и нов windows.
А коша изпразваш ли? Да не си стоят файловете там?
кошчето го изпразвам редовно.каква е тази търсачка на файлове,аз май нямам такава.дали има със бг меню ,че английския ми е много зле.Първоначално публикувано от smbвсички програми който ползвам бачкат добре . И още нещо имам една програмка windows sidebar която ми показва състоянието на паметта ,та мисълта ми е,че понякога от 15гб стават 20-25гб без да съм изтрил нищо .Първоначално публикувано от smb
Писано е доста във форума за подобни проблеми. Бих ти препоръчал SequoiaView, показва доста шарено каде и какви фаилове има и какъв размер са.
Можеш да я изтеглиш например от тук, но е възможно да има и по нова версия.
http://www.download.bg/index.php?cls=program&id=21801