iliили е спрян нета по някакви причини .Първоначално публикувано от Black Adder
връзка има, но нет ?
Още един въпрос- като е PPPOE, как го слага на лаптопа - човек който може да си сложи PPPOE не би трябвало да задава такива въпроси тук
iliили е спрян нета по някакви причини .Първоначално публикувано от Black Adder
връзка има, но нет ?
Още един въпрос- като е PPPOE, как го слага на лаптопа - човек който може да си сложи PPPOE не би трябвало да задава такива въпроси тук
Нет имам. На лаптопа има скорост да убие кон. Свалям с 1000к няма проблем. Един филм го дърпам за 15 мин. Ама на настолния нямам. Не ползвам рутер. Кабела, който е за настолния го ръгам и на лаптопа. Махнали са ми рестрикцията по Мак адрес, за да мога да влизам и от двата компютъра, но на настолния нещо не може да стане връзката. Дори и да не са ми махнали рестрикцията поне ще изпише грешка 691, че е грешна паролата или юзъра и ще звънна на доставчика да я махне. Като сложа картата едимакс ми изписва, че има нов хардуер и ръгам драйверите ама не може да тръгне. На лаптопа не мога да пипам нищо щото е служебен и админите са заключили всичко. Само са ми оставили да влизам от нас да ползвам нета, че ми трябва да работя. Вече не знам какво да правя.
Аз не съм специалист и същия проблем го имах като смених моята карта. На Лан интернет съм и просто не бях направил рутиране.
пп: да не ми се смеете сега...
рутиране на ip адреса се прави, когато си включен към рутер.
Избираш сам адреса си, пример - 192.168.1.2, става въпрос за локален адрес,твоят случай не е такъв.
Благодаря за съветите поткарах интернета. Намалих на едната карта мегабитите на 10/сек и стана.