Имам много странен проблем непериодично ми блокират клавиатурата и мишката незнам от какво е ! Значи при рестарт положението не се подобрява ! Без никакви причини и няма значение дали е в сейф мод дали в заредил win се включва и изключва . Понякога блокира само мишока след рестарт ми се случи и клавиатурата да я няма ! Понякога трагват и двете но при работа към 20 - 30 мин някаде пак почва да засича мишока ! Проверих натоварването на CPU на RAM сичко си е наред. Сканирах за вируси намери 2 и ги изтрих пак нищо . Също не може да си провери системниа дял за грешки при chek for errors стига до 2-ри етам и казва че WIN не може да продължи. Единствоно като смених на BIOS как да ми стартира кое у-во да е първо и второ (първо беше зададено removable ...) за малко тръгнаха и двете неща . Изглежда че мишока и клавиатурата си бачкат но на моменти нещо става . Гледах порта в който са включени изглежда наред. Може ли проблема да е от захранването понеже на 2-3 пъти преди този проблем комп-а бе спирал поради спиране на тока .
edit fXOrange
редактирах ти заглавието на темата, така е по добре