Има ли преходник от s-video към два кабела-камбанки, защото видеокартата ми е с s-video изход (кръгъл жак с 4 pin-а) а телевизора ми е с камбанки??? и къде има такова чудо
Има ли преходник от s-video към два кабела-камбанки, защото видеокартата ми е с s-video изход (кръгъл жак с 4 pin-а) а телевизора ми е с камбанки??? и къде има такова чудо
laMARTIN sorry ama da ne otvariam nova tema, ta iskam da pitam:znaci TV-to mi e s evro buksa(mai taka se kazvashe) ta iskam da e s dupki...za audio video kabel...ne mu znam imeto ili ne se seshtam sega.moge li da stane takova neshto ili novo TV...?
Отговор и но двато въпроса:
1. Да, има преходник от S-video към чинч, обикновено върви с видеокартата, но се продава и отделно - виждал съм в Conrad, а също и в магазините на последната пряка преди Лъвов мост, вдясно, в посока към гарата.
2. Казва се EUROSCART и също има преходници. Има и цели кабели чинчове към EUROSCART - аз ползвам такъв и съм доволен - продават се на същите места.
ti za kakvo go polzvash...na men mi triabva za TV out na video kartata...ne znam video kartite da polzvat takava buksa
crashoverride, то само от едната страна е скарт [], от другата е s-video (откъм картата). a принципно можеш и сам да си го направиш с поялника... ако те интересува, ще ти кажа кои изводи на скарта за какво са. (по бегъл спомен на горния ред последните 2 са за ляво/дясно аудио, а долу предпоследния за видеото... трябва да проверя, поне преди година си правих преходник скарт-чинч и съм го забравил)
Emi az bih predpochel da si go kupia za 1-2 leva otkolkoto da si igraia cial den ama ako ne si namera takova cudo shte ti se obadia
То, че не е 1-2 лева, не е...(малко повече[]), но си върши идеална работа. Ползвам го за да гледам DVD и DivX на TV.
Stan...kolko e?niama da dam poveche ot 5 kinta pri uslovie che moga i sam da si go naprava...
На "Пиротска" има такива кабели.10 м.S-VHS на два чинча е 5 лв.
Crash,
Pri SCART preodnicite ima zna4enie dali e OUT ili IN kum 4in4 (ima i combinirani s prevklu4vatel), taka 4e vnimavai kakvo ti davat...
V Konrad ima prehodnizi EUROSCART/Chinch - ima si prevkljuchvatel za kakavto govori Trastikata i e kam 1.80 lv. Poneje mi trjabvashe po-dalag kabel, a ne namerih nikade S-Video/EUROSCART, s tozi prehodnik + S-Video/Chinch kabel si reshih problema. Osven vsichko drugo prehodnicheto ima i S-Video izhod, no ne sam go probval.
P.S. a njakoj da znae dali moje da se nameri S-Video/S-Video kabel, ama po-dalgichak ot tezi deto varvjat obiknoveno s kartite? I shte ima li razlika v kachestvoto na obraza v sravnenie s S-Video/Chinch kabel?
.
bah sa veche verno triabva da hoda do tam...i za toia prehodnik i za temo-lepenki...Tova ako ne se luga beshe na xr.botev v edna priaka nali taka...
Във всяка уважаваща себе си фирма за компютри има такива кабели.
Още повече - трябва да вървят с картата. Подозирам обаче, че наш'те балкански момчета са открили нова бизнес ниша - разкомплектоване на хардуера и продаване на парче.
Моят е от Conrad, няма никакви превключватели, просто от EUROSCART към чинч, всички връзки - Video-Out, Video-In, Audio-Out (ляво и дясно), Audio-In (ляво и дясно). Това е най-доброто - включваш всичко и не пипаш повече. Но не помня вече колко точно струваше. В същото време на втория скарт съм си сложил обикновен преходник за чинч (само вход), където ми е включено видеото - то е само плейър. Така единственото сложно нещо [], което правя е да пусна компютъра и да му сложа диска, оттам нататък действам само с дистанционните (3броя) - абе, мързелива работа...