имам проблем стози канон и немога да разбера какво става.проблема е следния след презареждане изпринтира 60-70 снимки и след това започна да ги дава зеленикави,когато го накарам да сканира цветно няма проблеми. някви идеи?
имам проблем стози канон и немога да разбера какво става.проблема е следния след презареждане изпринтира 60-70 снимки и след това започна да ги дава зеленикави,когато го накарам да сканира цветно няма проблеми. някви идеи?
не бре човек напрвих след напълване 60-70 снимки и по4на да ги дава зеленикави и аз помислих 4е може да е свършила някоя боя допълних по 2-3мл оаб4е неще пак е зеленикаво като го пусна като копир да сканира цветно няма проблеми има вси4ки цветове и не е зеленикаво
и едната колона на страницата за настроика на главата я няма оба4е го накарах да вади горе долу нормални цветове като дадох на plane paper и standart от опциите като дам на high пак става гадно оба4е на стандарт невади добре снимките
Няма ли тест пейдж или нещо което може да го пуснеш с 'хай' настройки и да видиш кое ще ти излезе зеленикаво...там би трябвало да принтира цветовете по отделно и ако принтира зелено върху някой цвят да си проличи. Пробвай принт с разлчни програмки...и най-много пробвай го на друг комп. Да не би нещо драйвърите да са се объркали....успех
значи пробвах го на 2 компа проблема стана докато принтираше без да се бута нищо в поредица от снимки запо4на да ги дава така обаче вчера вместо glossy photo paper му даодох plane paper и на standart изкара добра картина нямаше зеленикаво обаче седеше малко на черти пробвах да го сложа high качество оба4е пак стана зеленикаво.
пусках го и на acdee photo.... и на стандартните програми дето са в уина и драиверите изтрих изтеглих от саита на канон и неще бре направо .....