Резултати от 1 до 6 от общо 6

Neonova lampa zad monitora/pc-to?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Znachi, mnogo mrazq vecher da sedia na svetnata lampa, a na zagasena vsichki znaem che ochite zapochvat da te bolqt, zatova reshih da sloja niakkvo osvetlenie zad monitora. Purvonachalno si misleh za nqkakva cvetna luminiscentna lampa, no se setih che ne e mnogo polezno da se slaga tochno takava blizo do PC.. zatova kupih sinq neonova. Ta vuprosa mi e - ima li nqkakva opastnos (vse pak lampata e 1,20m dulga i oklo 5-6cm diametar,a ne 30-40cm i 1cm respektivno za neonovite lampi, koito se slagat v kutiqta.. ) za PC-to.

2.  

3. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Aquadark

Ta vuprosa mi e - ima li nqkakva opastnos (vse pak lampata e 1,20m dulga i oklo 5-6cm diametar,a ne 30-40cm i 1cm respektivno za neonovite lampi, koito se slagat v kutiqta.. ) za PC-to.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Ne mislia che ima niakakva opastnost /stava vupros za elektromagnitno vlianie ili shto?/. Ne sum siguren dokolko e udobno i polezno da se raboti na takava svetlina. Edna obiknovena nastolna lampa s najejaema nishka bi svurshila nai-dobra rabota. Luminiscentnite ne gi haresvam - migat.

Az imam edin vupros kum tebe - ot kude moga da si kupia neonova lampa za komputura /no s po-maluk duametur ~5 mm/?

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Znachi az luminiscentni niamam i namerenie da slagam... inache neonova za kompiutara (malko) mojesh da si kupish ot Conrad Electornics naprimer, no cenata e dosta solena - okolo 90 leva, poneje vnasiat ot shveizariq... ne sum se interesuval prosto i ne znam drugi magazini - predpolagam che ima. Triabva da razpotash drugi uchastnici.. inache moiata neonova ia kupih ot edno studio za izrabotka na reklami za magazini i t.n., no tam niamaha po-malki ot tazi kato diametar... inache kato duljina moje i 1000 metra

5. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Abe edna chertojna lampa za 20 leva shte ti svarshi chudesna rabota - mojta ja obrashtam da sveti nagore i se poluchava chudesno "priglusheno" osvetlenie )

.

6. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

Be 90 lv e mnojko za ednata guzaria. Niakoi ako znae da kaje che imam dosta idei kakvo moje da se napravi s takiva lampi /v kutiata na komputura/.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2001

Tova che neonovata lampa miga e mnogo viarno. Po dobre shte si sigurno bez lampa otkolkoto s neia. Shto se otnasia do tova dali da ima ili da niama lapma zad monitora spored mene si e do ochi. Az lichno ne moga da rabotia v svetla staia bez znachenie otkade idva svetlinata. Probvai da povishish kontrasta na okolo 95% i varirai sas iarkosta bez iztochnik na svetlina osven monitora. Moje da postignesh jelania efekt

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. 2 monitora...
    От Tai-Pan във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 11-03-04, 12:53
  2. monitora si zaminava ?
    От John във форум Общ - хардуер
    Отговори: 9
    Последно: 09-08-03, 15:38
  3. Problem s monitora
    От npu3paka във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 06-04-03, 01:06
  4. HELP s draskotini po monitora
    От Blademaster във форум Общ - хардуер
    Отговори: 10
    Последно: 08-09-02, 18:05
  5. 2 Monitora ?
    От Sem във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 24-09-01, 00:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе