[:D]Iskam da kupuvam 17" Monitor i se spriah na Samsung 755DF . Moje li niakoi da mi kaje neshto za nego ili da mi preporucha po-dobur monitor za okolo 160 $ ?
[:D]Iskam da kupuvam 17" Monitor i se spriah na Samsung 755DF . Moje li niakoi da mi kaje neshto za nego ili da mi preporucha po-dobur monitor za okolo 160 $ ?
Много малко пари си заделил за монитор, но все пак миаля че LG F700B e по добър от Самсунга. Всички Самсунги със тръба на самсунг имат по нискък контраст.
Далече от този Samsung - доста е гаден. Обикновено лош фокус, недобра конвергенция, на разделителна способност >1024 няма да можеш да го ползваш, защото качеството на картината става още по-зле... Аз си купих CTX DFX7100 - с тръба DimondTron на Mitsubishi. По-евтин е и МНОГО по-добър !!!
Абе и CTX-a не е безпроблемен. По точно след няколко месеца фокуса почва да се влошава. А между другото кой ти каза че е Mitsubishi тръбата. CTX правят монитори със тръби на Sony и Samsung.
A i vse pak Samsung 755DF raboti na 103Mhz na 1024 !? Tova ne e nikak zle ?!
E vse pak si ostava Samsung [:-eyebrows][:-eyebrows][:-irked][][:-pumpkin] AZ li4no predpo4itam LG ...
Здравейте! Аз лично имсм SAMSUNG 755DFX и съм много доволен,имам добър контрас и цветове, подържа 100 Hz на 1024х768 без проблем. Като недостатък е малко зърнестото изображение и леко закръгления конескоп т.е не е идеално плосък като CTX. В работата съм с CTX PR711 FL и се скапа за 2 месеца. Разфокусира се от всякаде!!
Teq CTX-i sa ebasi preebanite monitori ili pone teq deto gi vnasqt v BG ,edin hubav ne vidqh dosega
LG F700B e nai-dobrija izbor i e naistina plosyk a ne s plosko styklo otpred i kriv kineskop otzad kato samsung-a. CTX kofti marka. ba4kat dobre pyrvata godina sled tva se vloshavat mnogo. javno gi pravjat s niskoka4estveni komponenti.
LG imat goljamo razvitie v PC produktite si naposledyk.
ej ne barkajte 755DF s 755DFX.
dokolkoto vigdam ot parvoto saobstenie stava vapros za 755DF.
taka ce toj e s izcialo plosak ekran!!!!!!!!!