Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 34

S kakvo da zalepq radiatora?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2002

az da vi kaja malko ne sam za taia tema, ama procesora si (CPU-to) sam zalepil sas obiknoveno silikonovo lepilo edin masiven radiator i niamam problemi s ohlajdaneto ve4e po4ti 1godina, a predi imah. e moje bi 6toto ventilatora e dosta po-barz za moia proceosr i ohlajda prekaleno mnogo)

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2002

А бе, ти за кво лепило говориш????????????

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Имайте в предвид,че ГФ4 примерно има горе долу толкова транзистори,колкото и един бърз съвременен просесор,така че с лепене приятели нищо не се получава;най-удачния вариан е сребърна паста и здрав меьаничен натиск,точно както при процесорите!Аз мойта съм я моднал с едно П3 тяло,и 80ММ 38км перка

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Dpetrov az ne uspiah mnogo da razbera kakvo si napravil...kak taka mehanichen natisk, P3 tialo..?neshto ne razbiram

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Ех и ти си ми един разбирач[:-bouncy]

Подробно:кулер от П3,сребърна паста,и със неговата си метална скоба съм го притиснал яко към чипа

На радиатора отгоре съм резнал една 80мм перка,която не само обдухва него,ми цялата латка барабар с тия греещите контролери,като режима и се облекчава невероятно

По тоя начип при 320 на ядрото,на пипане е само леко топло...със стандартния си радиатор МАХ е 300,и то ако пипнеш отзад платката ВРИ.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Abe ne sum razbirash i ne si predstaviam kak skoba za socket 370 se "pritiska" kum chipa.kak si ia zahvanal?

Mama my, chiala sofia obikolih za termolepenki-nikade niama a mi triabvat

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2001

kato stana vypros za lepene na procesori, q mi obqsnete kak se lepi radiatora za procesora? kak se slaga pastata i kak se pritiska i za kolko vreme i takiva raboti?[:-banghead]

10. Member
    Тук е от
    Jun 2002

ami nali tova obqsnqvaha vsi4ki dosega

majesh, lepish i tva e

11. Member
    Тук е от
    Apr 2001

mi te sa obqsnqvali, ama za video karti i osven tova ne e obqsnen samiq proces. ako nqkoi go myrzi da pi6e moje da mi dade nqkoi link, kydeto moje da pro4eta za tova.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2002
    Живее в
    София

Абе недей да си лепиш радиатор за процесора ще го скапеш. За целта хората са направили щипки които вършат много по-добра работа. Лепи се там където няма друг изход.

13. Тук е от
    Oct 2002

zna4i nie vinagi gi lepim s sekundno lepilo pod formata na gel , malko e skupo no vur6i rabota ,

ne zabravqj da slogi6 i pasta megdy radiatora i 4ipa , taka si garantira6 pone 1-2 godini rabota

14.  

15. sol
    sol е офлайн

Тук е от
    Nov 2002

MiSteR, добре е да се изясним върху какъв процесор имаш намерение да лепиш. Ако е тип FC, лично аз не бих ти препоръчал. Описания от мен начин е добър за чипове с изцяло равни повърхности. Пиши моля за какво става въпрос все пак.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2002

PROKOBA e prav, niama smisal da lepish.

az lepih za procesora, 6toto clockvah edin star celeron za SLOT1 i niama6e kak da mu sloja po drug na4in hubav ventilator

17. Member
    Тук е от
    Apr 2001

dobre de. obqsnete mi po-podrobno. zna4i mislqsi za athlon 2100+. mislq da go slagam na dyno asus a7n8x. no poneje ne mi e qsno kak to4o se zakrepq pustiq mu ventilator i za tova pitam.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2001

dobre de. obqsnete mi po-podrobno. zna4i mislqsi za athlon 2100+. mislq da go slagam na dyno asus a7n8x. no poneje ne mi e qsno kak to4o se zakrepq pustiq mu ventilator i za tova pitam.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Kakvo e "VIAAGP1.SYS
    От spun във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 01-02-04, 14:01
  2. Kakvo dojiviahne :)
    От d-rRoss във форум Linux
    Отговори: 8
    Последно: 18-02-03, 19:33
  3. kakvo zahranvane ?
    От toofy във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 05-11-02, 00:35
  4. Kakvo mislite za tui PC???
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 28-08-02, 00:30
  5. Razbrah kakvo e !!!
    От DOT във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 30-05-01, 20:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе