A4 sa adski posredstvena firma, lichno az ne bih dal poveche ot 20 dolara za koito i da e tehen model... inache hubavi sa oshte mishkite na cherry, no sa si suvsem "ofis" tip.
A4 sa adski posredstvena firma, lichno az ne bih dal poveche ot 20 dolara za koito i da e tehen model... inache hubavi sa oshte mishkite na cherry, no sa si suvsem "ofis" tip.
Въйй как не да дам 42$ за маус, стига бе мноо ми става лошо .
За ся ми е гот с нея, нооо ще е видим след време.
Аз тази е зимах 25 лева, че да дам 80 кинта.
като кажа на майка ми да даде 80 лева за мишок и ше ми кае
ти в час ли си ... най-мноо да ми се изсмее във фейса.
Moito mnenie e za Logitech Optical Mouse za 16$ s DDS, prosto e neveroyatna. Moita ya vzeh cisto cerna [:D](guzuria)!!! Inak dali da e stopce ili optikal, ami az geimya zdravo i za edna godina smenik 5 podlozki ot po 5 leva + edna tupa Genius za 15 leva= 40leva. **** ave skapa se maika mu i bokluk [:-bigmouth][!]!!!
Az li4no karam s A4Tech WinBest 4D+ i spored men nqma ni6to skapano v taq mi6ka. Ve4e edna godina karam s neq i q la6kam na Quake III kato za svetovno i ni6to i nqma. A puk i napulno zadovolqva iskaniqta na edin geimur. 4 bottona, 2 scrula eh ne e opti4na ama pak e hubava.
Emi kato ne znaesh zashto otgovariash izobshto ??? (i "neznam" se pishe otdelno - ne znam)
Znachi DJ, mishkata ne e losha, probval sum Special Edition-a (siv metalik, mislia, che po optika ne se razlichava s normalnata (biala). Vuv vseki sluchai, na men ne mi napravi osobeno vpechatlenie - mislia che Logitech Optical (suvsem purvata im optichna sled Pilot Wheel Mouse Optical) e gore-dolu sushtata, ta dori optikata mi se vidq po precizna...(cenata im e sushtata ako ne se luja - okolo 20 dolara) Lichno az obache, pri pokupkata na optichna mishka, bih se nasochil kum Logitech i po-specialno:
MX300 - za $40, otlichna optika (niama cruise control kato MX500 i 700, no pak e strahotna), 4 butona (tova e malko gadno)
MX500 - za $50, sushtata optika (ima cruise control) i e osem butonna)
MouseMan Dual Optical - za $45, dvoina optika (2 lazera po 800dpi). Malko po-star model, idva s 5 butona. Preciznostta e sushtata kato pri MX modelite (te sa po-novi i vupreki che sa samo s edin senzor imat sushtata preciznost zashtoto ochevidno polzvat po-moderna i razrabotena tehnologiq).
MX mishkite idvat s 5 godini garanziq, Dual Optical-a e s 3. Zabravih da spomena, che MX500 i Dual Optical sa samo za diasna ruka... Koiato i da se vzeme, niama da se sburka. Vupreki vsichko, mislia che MX500 e nai-dobria izbor ( makar i solenata cena) A ako kintite ne sa dostatuchno - Wheel Mouse Optical za $20 (kakto veche kazah) no ne i microsoft...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kayso
[quote]
за A4Tech с двата скрола и петте бутона, виж там е друго, на съседа една такава се скапа точно за месец яка игра на каунтър, да не говорим, че сравнение със Logitech драйверите, бутоните и скровете и са меко казано трагични [B)]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Аз я ползвам вече повече от година и половина... а играех до неотдавна МНОГО повече от повечето хора... Имах адски много свободно време... А с двата скрола и бутоните свикнеш ли нема отърване..особено ако си с 17" монитор и често правиш таблици картинки и т.н.... другите мишки постоянно ги "галя" зад ушите сега...
оптичните безжични A4Tech са просто страхотни...немам думи, а дуал оптикал на Logitech е просто излишно скъпа...
Az oshte chitava bezjichna mishka ne sum vidial (ako shte 2.4GHz da e)... prosto si ima lag i tova e. Chestno kazano, bezjichnata mishka e za ofisa...
imat lag li ?
chi az takava mishka za ko mi e, ha e basi speka.
kak shi strelqm na shooter-ite
Mojesh da vzemesh takava s cel da otkajesh maika ti ot igrite... kato vidi che ne gi celi i shte prestane ))))
hahahahahah mi moje, ma nali tq dava parite, edva li she se navie
sq za nov maus .
Nai mnoo da mi kaje sq ko chorba li shi gi praim
Az imam li4na M$ Optical Intelimouse i sum mnogo dovolen. Ba4ka kato furia osobeno s Laptop na legloto e ubiec.Poneje mnogo hora mraziat M$ zatova i goboriat sre6u mousite im. E Logitech-a su6o sa super imam okolo 20 na rabota po PC-tata i ve4e 2g ba4kat iako, nito edna ne e dala problem.
oho tochno za men ne mojesh da kajesh che mrazia MSoft po kakvato i da e forma (vse pak az pone ne pisha M$ )... prosto mishkite im ne sa tolkova dobri, kolkoto tezi na Logitech. Inache za men drugata dobra firma e Razer (Boomslang mishkite) - samo che te sa po gamerski i sa dosta netraini...