Здравейте,искам да попитам или по-скоро да намеря помощ при избора ми на мултифункционално устройство за по киратко (3в1).Имам доста въпроси относно избора ми,като искам да отбележа параметрите на желанието ми и да пусна няколко модела ,които съм избрал,без да съм 100 процента сигурен,че ще бъде някой от тях.
-Цена до 150лв
-до 100странци на месец(цвят)(студент съм и скенера ще бъде използван доста,трябва някой да ми реши задачите по финанси без да ходя до другият край на София
-от мненията по разни форуми разбирам,че лазерното устройство е по-добрият избор от мастиленоструен.
-интересуватме и консумативите(съответно най-евтините или поне да има възможност да се взимат неоргинални,за да са по-евтини и разбира се места от където да се поръчват)
-чета за смяна на някакви ''чипове'' ,засъхване на мастило,отказ за работа на у-твото когато свърши тонера,би било удобно да има юсб вход.
Насочил съм се към марките canon(CANON PIXMA MP510 примерно) и HP или пък Xerox,като съответно,ако нещо си струва може да се даде повечко.
Гледайки коментарите,няма идеалне вариант евтини консумативи,здраво устройство с мин.дефекти при работа и на ниска цена,затова първо питам ,не искамда се хвърлям на нещо на '''Оферта'' в някой от големите магазини за електротехника.
Благодаря!