LG CD-RW 48/24/48 ili NEC CR-RW 40/10/10
Koe da bade? Spe6no mi triabva savet
LG CD-RW 48/24/48 ili NEC CR-RW 40/10/10
Koe da bade? Spe6no mi triabva savet
От тези две LG-to e по-добро, но все пак ако можеш наистина вземи TEAC.
I dvete - i LG i NEC si gi biva. NEC ne poddyrja overburn, LG poddyrja. Za izdyrjlivost ne znam koq e po-dobra no modela na LG e po-nov i zapisva noname diskovete na po-visoka skorost)
1niq mi sysed ima NEC, drugiq LG... Imam baq nabludeniq i izpyrjeni diskove i ot dvete. Na6te DZU diskove CDR ot starazagora s nadpis 40x NEC gi zapisva maksimum na 8x a LG na 48x. V revuta 4etoh 4e NEC zapisval po-ka4estveno kakvoto i da zna4i.
Izboryt si ostava tvoi!!!
Az sym za LG
nec osven tova vijda kakva e max skorostta na diska za optimalen zapis - tova che zapisva bulgarskite diskove na 8x (optical storage) i 16x(multidisc) znachi che sa palni menteta. primerno obache zapisva TDK 24x (fabrichna markirovka na diska) na 32x...
ti kompetentniko (Yozo) iskam da znaes, che si w greshka. Az sam s Plextor 24/10/40A i balgarskite (optical storage) gi zapiswa na 24X bez nikakwi problemi.
nqmam nito edin defekten disk ot 500-600 weche. ama nito 1 seriozno ti govorq.
kupuwam gi ot metro po 0.38 lw.
a ti vseznaiko vzemi da si spestiavash obrashteniata i se razrovi malko i she vidish che 1-vo balgarskite diskave sa menteta i 2-ro nec-a ne che ne moje da pishe na 40x,a prosto ogranichava skorostta za sigurnost shtoto vijda che sa meteta i sa vazmojni greshki. i tova che edin disk se chete ne oznachava che nyama defekti. zemi zapishi muzikalen disk na 48x na optical storage i she vidim kolko she puka...
Posledno vrytnah 2 muzikalni diska na 24x na LGto na syseda i 2ta se 4etat na negovata uredba i u nas na cd pleqra Tehniks deto e na ve4e 8 godini i rqdko zahapva zapisan muzikalen disk dori i na 4x.
Bylgarskite diskove dori pove4e mi haresvat ot Princo i Multidisk.
mda bulgarskite i cheshkite no-name sa zdravi, durjat soliden overburn i imageburn ... kefiat me
Ами взимайки в предвид западни форуми, то там който не иска/не може да си купи Плекстор си купува ЛитеОН вместо Теек. Мненията са повече от положителни.