Къде може да се намерят ткива радиатори? Също така кое е по- добре: лепенки или паста и къде има такива?
Мерси предварително!!!
Къде може да се намерят ткива радиатори? Също така кое е по- добре: лепенки или паста и къде има такива?
Мерси предварително!!!
Ами почти във всяка компютърна фирма, зависи вече какво точно търсичш, колко пара ще дадеш и разбира се каква ти е видео картата.
Трябват ми радиатори за GB R9000PRO и начин да ги залепя. С термо лепенки или с паста е по-добре?
П.С. Не е вярно, че в всяка фирма има радиатори, защото днес потърсих в Ресет и Комелсофт на Раковска, защото ми е по- близо и като попитах за радиатори ме погледнаха като извън-земно.
Нареги си сам радиаторите...А за термолепенките, вярвай ми ама цяла софия обиколих и ж конрад ходих и каде ли не и никаде няма нито термолепенки нито нищо.Погелавам ти успех и ако намериш или вземи и за мен или ми кажи от каде си намерил.
ОК ще нарежа - no problem, вкъщи имам достатъчно инструменти да разфасовам ТИР,но какъв радиатор да нарежа?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">А за термолепенките, вярвай ми ама цяла софия обиколих и ж конрад ходих и каде ли не и никаде няма нито термолепенки нито нищо. <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
И термопаста ли не намери или само лепенк и кое от двете е по- подходящо за случая?
Мерси все пак. Ще пробвам да намеря и ако има ще ти кажа от кде можеш и ти да вземеш. [8D]
Ами темрмопаста има много на тая дето ми я показваха не залепва...в смисъл не е лепило!
На Раковска в мулти електроникс има радиатор с термо лепенки, лощото е че е с вентилатор и 1 бр е 8 кинта. Spire е марката.