Някой знае ли от каде мога да си купя такава и колко струва?
ще намериш във всяка хардуерна фирма, на цена примерно от около 2лв за тубичка на Титан до към 12лв за Arctic Silver 5 (има я в Most)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Трябва ми колкото за един процесор ))
Нямам идея коко е това
<div align="right">Originally posted by Maverik*-*16/05/2004*:* 01:04:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Няма проблеми, заповядай.
Нищо друго освен Arctic-a.Да не вземеш Титанска само се цапаш нищо не прави.Вярно , че е за повече пара , но си заслужава
10x mom4eta ))
utre otiwam za pasta a vav vtornik ako pi6a zna4i sam uspial (ili pone ne sam izgoril procesora - 1600+ )
Btw powi6awaneto na mnojitelia do kolko e dopustimo i powi6awa li rabotnata temperatura towa?
[:D] Абе да не говорите за разли4ни неща- термопроводяща паста (м/у ЦПУ и кулер) или ел.проводяща... 4е стават грешки...
хехе ами реших че става дума за топлопроводяща, щом ще е за процесор представям си какво би станало ако лепне електро и се омаже цпу-то
Izviniavaite za neto4nostta mi
Triabva mi el.provodia6t lak za otkliu4wane na mnojitelia na procesora. Namerih v pulsator, no cenata ne me ustroiva nikak ((((
Kato si klokvate procesorite ne izpolzvate li takav lak?
Tolkova li e taino ot kade i za kolko moje da se zeme? Ako da - to niakoi naema li se da mi otkliu4i mnojitelia na procesora sre6tu zapla6tane?
Пробвай в магазините на "Конрад" - 12-15 лв. След като не се занимаваш професионално с това (отключване на процесорни множители) шишинцето ще ти стигне доживот (може би[:D]).
Athlon XP 1600+
Dali 6te potragne s mnojitel nad 12 pri normalna temperatura?
Температурата се покачва, ако вдигаш напрежението, което може да ти се наложи, ако го пунеш на множител 12 или по-голям. Според мен няма да е проблем (възможно е даже да тръгне и на default волтаж).