zna4i do v4era monitora mi si rabote6e na 1024x768 na 100hz bez problem, dnes go vklu4uh i pove4e ot 60hz ne vdiga. monitora e ctx pr711fl a video kartata radeon 9500. kakuv moje da e problema?
zna4i do v4era monitora mi si rabote6e na 1024x768 na 100hz bez problem, dnes go vklu4uh i pove4e ot 60hz ne vdiga. monitora e ctx pr711fl a video kartata radeon 9500. kakuv moje da e problema?
Driveri na monitor-a
v display propert./advanced/monitor
viz dali ne go e vkluchilo na Default Monitor
na default be6e, preinstalirah driver-ite i sega si go razpoznava kato pr711f series no pak ne vdiga pove4e ot 60 hz
awe vie me vzehte za pulen nekadurnik preinstalirane na driver-ite na videokartata i monitora napravih predi da post-na tuk, no problema si ostana
Какво точно става като се опиташ да го пуснеш на по висока честота. При един приятел пак ставаше нещо подобно но при него не тръгваше на 100Hz и вървеше само на 85 дори с драйвера на монитора. Това беше със winME. При теб с кой win e.
az sym s win xp professional
a kato go pusna na po-visoka 4etota uj q smenq i v nastroikite pi6e 100hz oba4e v status-a na monitora si pokazva 60hz i trepti zdravo
Провери кабела видео-монитор. Един приятел имаше подобен проблем и се оказа от леко изваден кабел... може пък да няма нищо хардуерно. Знае ли човек ?
da - tochno za driver/skapan windows se kasae
preinstalirai i ste bade ok