Най-после и при мен дойде времето за ъпгрейд [:D] Ще оставя само монитора (17" CTX) всичко друго го сменям, и се чудя между:
MB: Asus A7V8X (версията с RAID, 1394 и тн...) vs. Epox 8K9A2+ //голяма дилема - дайте съвет
CPU: Athlon 2000+ // атлон до 100$ - кой е най-изгодния като съотношение цена/производителност (по лични наблюдения)?
RAM: 512 MB - мисля си за 333 MHz //има ли смисъл от 400? - препоръчайте марка...
Video: Някакъв Geforce4 MX440 оттук нататък чакам предложения - до 100$ - TVout не ме вълнува (и това е основната причина да не си взимам Ati, по-скоро игрите
HDD: Maxtor 80.0 Dmax ATA/133 // мисля че е единственият 80 GB АТА 133 диск на пазара - пък дъното така и така ще поддържа 133 що и харда да не е - тук като че ли избор много няма
DVD: Toshiba DVD-ROM 16x40x - на същата цена като CD-ROM пък и DVDта чете
CDRW: Plextor 48x24x48x
Остават захранването и кутията - тук вече нямам идеи, чакам предложения, някой знае ли къде има голям избор от кутии (>4) да отиде човек да види и да си хареса, защото от фирмата от която мисля да си взимам компа ми казаха че нямат готини кутии, захранването 350W, също така какъв вентилатор за процесора ще препоръчате?
Благодаря предварително. [:D]