-
колко MHz ми е RAM-a....
Значи с вин98 сам,по принцип би трябвало да е на 400Mhz,обаче при рестарт в началото ми пише че е на 133 ( 2x133 ).Има ли някакв начин тва да се настрои от някаде,и с каква програма мога да провера на колко е със сигорност.Ползвах Sandra-та обаче там нито пише каква марка е нито на колко MHz e.Конфигурацията ми я има в сигнатурата.
-
колко MHz ми е RAM-a....
Ами би трябвало да може да се пипа от БИОС-а! Иначе като каква си я купил (имам в предвид Мхц-и)!!!В биос-а има да ци я пипаш ръчно, иначе би трябвало а е на AUTO!!!Успех!!!
-
колко MHz ми е RAM-a....
ами купил сам я уж че е на 400,ама въпроса е че ми исписва друго,пак и ниама ли нещо с което да може да се види на колко е в деиствителност,и таи като процесора ми е на 266 тва означава ли че макс. ще мога да я ползвам до 266MHz.То ако е такава работата аз по добре да си бях купил на 133,хем по ефтино хем... същата работа[:-banghead]
-
колко MHz ми е RAM-a....
От БИОС-а можеш да и зададеш да е на повече мегахерци отколкото ти и СРИ-то (ако не си клоквал - 133), но ще си асинхронно - а това може да доведе дори до загуба на производителност. В идеалния случай пускаш процесора и паметта на 200 мегахерца шина синхронно и си свиркаш. За целта сваляш множителя и ... ако си късметлия [:D][:D][:D]
P.S. ... множителя ти е отключен, ако процесорът ти е наистина Тороубред, аз лично не знаех, че има и 2000+.
>
-
колко MHz ми е RAM-a....
-
колко MHz ми е RAM-a....
и аз незнаех ама поне ми го продадоха за такъв пак и мисля че пишеше че е такъв.
-
колко MHz ми е RAM-a....
P.S. а тогава какъв е смисала да си взимаш на 400МHz,след като върви на 133 ( маи маи се прее*ах) с тая RAM.
-
колко MHz ми е RAM-a....
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by spoofer
P.S. а тогава какъв е смисала да си взимаш на 400МHz,след като върви на 133 ( маи маи се прее*ах) с тая RAM.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ами смисълът е, че с тази памет ще можеш да постигнеш (евентуално) по-висока шина с по-агресивни настройки, в сравнение с по-слаба памет.
>
-
колко MHz ми е RAM-a....
ахам ясно,а някакв софтваре да инфото на рам-а да знаеш?
-
колко MHz ми е RAM-a....
Пробвай с CPU-Z - дава ти и таймингите на паметта.
>
-
колко MHz ми е RAM-a....
С две думи - вземай повече вместо по-бързо. При 266 МХц процесор си е излишно 400 МХц памет.
....Според мен де!
-
колко MHz ми е RAM-a....
Az sam slojil 6inata na 133 ama RAMa mi pak si e na 266mhz.A kak e nai-dobre da se naglasiat nastroikite a.V momenta sam s 2-2-2-5 a biaha 2,5-3-3-6
-
колко MHz ми е RAM-a....
Ами незнам ама в биоса има да се дига до 200,някои с моята сигнатура пробвал ли е да види дали се даржи стабилно?
-
колко MHz ми е RAM-a....
Ами то при всеки е различно, пусни го тоя процесор на 200х11 и виж как се държи и не забравяй да дигнеш малко напрежението на паметта
-
колко MHz ми е RAM-a....
На самя рам не си ли пише. Там дето пише каква марка е иколко МБ е?