Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 32 от общо 32

19-ИНЧОВА ДИЛЕМА

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2002

19-ИНЧОВА ДИЛЕМА

Ей хора,откъде я изровихте тая тема,направо ме разбихте.

Не видяхте ли,че е отпреди 9 месеца.Аз вече не помня нищо от тогава

за SSK-HASKO

От Оптима аз монитор не съм вземал.Всъщност преди седмица за първи път тръгнах да ги търся(тъй като през тези 9 месеца откакто е темата аз все още не съм си сменил монитора)и офиса беша затворен посредата на работен ден.

Моя дел навремето(както и абсолютно всички които съм гледал от тогава) има някакво(и) петно(а) в един от ъглите(най често синкаво петно или едно такова като запрашено).Мястото където е петното се влияе много силно от приближен магнит.За причината имаше доста теории но така или иначе беше непоправим дефекта.

Как е в Оптима има ли много монитори,да ходя ли да зяпам.Понеже напоследък навсякъде където отида имат по 5-6 монитора на кръст и те от пръв поглед са си боклуци.

Между другото батка,аз съм от Варна.Да не объркаме магазините нещо

за Whiskey

Еми аз съм с Spectrum 7GlrA и фокуса му е трагичен(мисля,че винаги е бил такъв но едно време не бях толкова придирчив щот неразбирах и не бях гледал много монитори)

Налага се да го държа почти винаги на 100/100 или близко до тях.

Бялото и ченото му са всичко друго но не и бяло и черно.

Има изключително грозно моаре на всяка разд.сп. освен 1024x768(слава богу).

Абе да ти се приплаче като поседиш.

За марката попринцип средно мнение не съм чувал.Или ги пюят много или ги хвалят много....незнам.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2003

19-ИНЧОВА ДИЛЕМА

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">за SSK-HASKO

От Оптима аз монитор не съм вземал....

...Как е в Оптима има ли много монитори,да ходя ли да зяпам.Понеже напоследък навсякъде където отида имат по 5-6 монитора на кръст и те от пръв поглед са си боклуци.

Между другото батка,аз съм от Варна.Да не объркаме магазините нещо

<div align="right">оргинално мнение на positive</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ами аз говоря за магазина/склада им в София ... ако може да се нарече така ... има добри ДЕЛЛ 991 - 2000-2001 год.

Моя е от там и му разбрах проблема ... като спра подовото отопление и всичко е ОК ... фокуса навсякъде е без никакви забележки, моарето го настроих от монитора и го няма никакво във всички режими ... само това подово ... трябва да сменям или монитора ... или апартамента ... []

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 15-03-13, 12:59
  2. Купувам 7 инчова матрица
    От Ozy във форум Купува
    Отговори: 3
    Последно: 09-10-12, 17:56
  3. Спешно търся 10 инчова матрица
    От Gencho_izgrev във форум Купува
    Отговори: 1
    Последно: 07-09-12, 02:21
  4. Отговори: 4
    Последно: 19-07-12, 23:01
  5. Отговори: 1
    Последно: 07-03-12, 09:06

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе