Аз ползвам TEAC пък и нямам абсолютно никакви проблеми, малко е бавничък, ама пък не ми и трябва кой-знае каква скорост ...[8D]
Аз ползвам TEAC пък и нямам абсолютно никакви проблеми, малко е бавничък, ама пък не ми и трябва кой-знае каква скорост ...[8D]
Plextor са малко скъпи - лично аз бих взел LG (отново)
Стига с тоя плекстор бре, тея записвачки имат баси цените ...
Аз ще ти дам друг съвет, разбирай ме както щеш
Купи си Lite-On LTR-52246S 52х24х52х, review можеш да видиш ТУК. Можеш да я вземеш на добра цена, толкова добра, че сравнение с Plextor ще ти останат пари за още 256 ДДР [:D]
Та това е моя съвет. А ако искаш някой собственик да ти я препоръча, питай Mollov от форума
Айде и успех )
Plextor , 48x24x48x, IDE - 88$ ;
Benq/Acer/ 48x16x48x, IDE - 57$ считай и Lite-On към тия двете ;
LG 52x24x52x, IDE, OEM - 70$ .
Повече нищо няма да казвам цените са от 10.4.2003 .
Според мен Plextor-a има чудесна цена за качеството, което предлага.
Аз лично имам TEAC 40x запивачка от близо 6 месеца, която използвам за четене и запис и нямам проблеми досега, освен малко бавното развъртане на дисковете, ама то май всички TEAC-ове го имат този проблем. Обаче по новите модели запивачки май били доста куци.
Аз съм с 48 скоростния модел на Лайт-он и с фърмуер на 52x. Работи отлично.
Благодаря на всицхки които изказаха мнение по темата и ми помогнха да направя своя избор.Купих си ПЛЕКСТОР и засега съм доволен
mdam po novite TEAC-ove sa s plastmasova lupa mislq che nqma nujda da obqsnqvam "predimstvata" na plastmasata
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Благодаря на всицхки които изказаха мнение по темата и ми помогнха да направя своя избор.Купих си ПЛЕКСТОР и засега съм доволен
<div align="right">оргинално мнение на taypan</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Жив и здрав. А, и като ти прецака диск да знаеш, че сънуваш. Wake Up MAN...[][:D]
Един познат ще си взима новата 52/24/52 на Teac. Ще видим дали ще ми хареса как работи.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Един познат ще си взима новата 52/24/52 на Teac. Ще видим дали ще ми хареса как работи.
<div align="right">оргинално мнение на Miroir</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Вервай ми, няма да съжалява. Единствения им "недостатък" е че развърта бавно. Обаче развърти ли, не се чува