Toku shto mi pristigna Soundkartata: Audigy2 i sega naboleliq vupros e kakvi tonkolonki i OTKUDE v Sofia da si kupq? da re4em 4e imam za davane okolo $100 i kolkoto po-malko tolkova po-dobre
Blagodarq vi
Toku shto mi pristigna Soundkartata: Audigy2 i sega naboleliq vupros e kakvi tonkolonki i OTKUDE v Sofia da si kupq? da re4em 4e imam za davane okolo $100 i kolkoto po-malko tolkova po-dobre
Blagodarq vi
<font face="Lucida Console"></font id="Lucida Console"><font color="black"></font id="black">Spored Men si Vzemi Luxeon Home Teater( Darvenite) 5+1 mnogo sa dobri i ne sa mnogo skapi a sa i krasivi[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font face="Lucida Console"></font id="Lucida Console"><font color="black"></font id="black">Spored Men si Vzemi Luxeon Home Teater( Darvenite) 5+1 mnogo sa dobri i ne sa mnogo skapi a sa i krasivi[]
<div align="right">оргинално мнение на BlackSun</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Luxeon LogicFox W 5.1 (125 W total output) 120$ Incl. VAT (DDS 20%)
Spravka www.torin.bg ili distributorite im - za tezi pari ne se sehtam koi shte im stupiat... Tuk, vav foruma ima ciala lekcia po vuprosa!..
A kakvo shtekajete za Creative Insprite 5k ili 6k neshto si?
Crusader, колоните на Креатив са си много добри, не дават шум, но "Малкият" им проблем е, че са доста слабички. Сравнение с Луксеон В 5.1 4:1 в полза на Луксеонките (RMS). Снощи бях на гости да гледаме филми с един авер, та той ги има тея Луксеон. Няма да ти кажа как дъни баса (35 W), беше на около 20 % от мощноста си, но вратата на стаята и стуклото така вибрираха, че не е истина. Това с Креатив ще го постигнеш ако си вземеш Кеймбридж Саундуоркс - 350 Еuro. Един авер ги има. Но забелязах малък проблем с колоните на Луксеон, значи ако ги усилиш повече от 40-50% почват яко да шумят. Незнам на какво се дължи това, на неекранираните им кабели ли или просто самите говорители не са от най-добрите. Навремето имах подобен проблем с моите САМСУНГ 5100, но се оказа че скапаната ми звукова карта ( ESS Maestro 1) интерферира с дъното, като си купих Креатив Лайв Плеър 5.1 работата се оправи. На аверчето съм му дал моята Креативка, но шум има, от къде не е ясно. И другият проблем е, че Креатив са педали и на 5.1 Ливката, Луксеона не свири с всички колони. Но ти не се тревожи с Аудиджито няма да имаш проблеми с тези колони. [:D]