Здравейте! Моля да ми помогнете със следния проблем.
Току що си получих пратката от Външен хард диск Toshiba Stor.E Basics, 1TB, USB 3.0, от Emag.bg Направих му бързо форматиране след това качих 2 филма и викам да ги пробвам на LG 42la620s всичко си беше ОК.Така няколко пъти вадих слагах към ТВ-то и накрая викам да пробвам функцията за записване на ТВ програма, отначало ме пита какво да е качеството и зададох високо, след това натиснах копчето REC с мисълта да започне записването но май нищо не стана защото съм на виваком тв, та извадих харда от тв-то без да натискам нищо по дистанционното и викам да си го пусна обратно на компа. И гледам лампичката си светва харда започва да вибрира за около 10 сек както си го правеше в началото като нямах проблеми но обаче на Компютъра не ми излиза никакъв свързан диск.
Нито е изтърван нито е удряно няма и 1час и сега ми направи този проблем, много се притеснявам да не му е станало нещо но съм сигурен че нещо от телевизора ще съм объркал.
Отначало като исках да започна опцията Time Mashine ІІ му зададох инициализиране от което се изтриват всички файлове в диска. Да не би това да е проблема HELP