Скоро в бързината и желанието да си начеша крастата си взех памет V-Data DDR 333/256 MB, но сега ми интересно какво точно си купих. Някой има наблюдение върху тази марка[B)]
Скоро в бързината и желанието да си начеша крастата си взех памет V-Data DDR 333/256 MB, но сега ми интересно какво точно си купих. Някой има наблюдение върху тази марка[B)]
лошо, лошо..
V-Data PC-2700 module looks more like a DDR-266 module. Sure enough, it can operate at 333 MHz mode but that is with the lowest timing. If you are planning on running 2-2-2 mode then I advise that you skip this module.
Note: The V-Data failed to post at 133 MHz with 2-2-1 setting and no further tests were carried out, as it is next to pointless to test FSB lower than 133 MHz.
V-DATA принципно мисля да бяха памети на A-DATA, само че ако няма A-DATA стикер на паметта значи са ментета....
А A-DATA в момента имат даже DDR450 модули....
Ами ще огледам за стикери. И пича, който ми продаде паметта ми каза, 4е е А-Дата, ама аз погледнах чиповете на тях пишеше V-Data.
Да разбирам ли, 4е ако има и стикер на А-Data, на съм се набутал много. По-принцип ми ги дадоха за CL 2!
Лол, пак си добре
На мен фирма Уинстар ми пробутаха 512мб модул Елексир ддр 333 на цената на Самсунг, викат супер е рама, ако има проблем ще го сменим..има проблеми и не го смениха......
Ами стикер има ама е на V-Dата. Стикера иначе е холограмен.