Бих искал да получа малко инфо за тази sound карта от тези които са я ползвали.Апак нямам нищо против да получа и мнения от по-запознати хора в тази област![]
Бих искал да получа малко инфо за тази sound карта от тези които са я ползвали.Апак нямам нищо против да получа и мнения от по-запознати хора в тази област![]
Ами за 4 каналната мога да ти кажа че ми се доплака от нея.2 пъти я сменях във фирмата и все някакви дефектни уж.Като ми зареди Вин-а и ми забива компа или не я засича изобщо.След формат слагам само Вин-а слагам и драйверите и неще пущината.Sound-a на дъното ми е изключен също
Да ти кажа аз все пак си взех такава карта ама 6 канална и до сега (1 седмица) не съм имал проблеми с нея даже Линукс-а ми я разпозна.Апък и за сега предлага добро sound оформление.
И аз съм имал и съм доволен. Все пак сега я смених за Philips...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И аз съм имал и съм доволен. Все пак сега я смених за Philips...
<div align="right">оргинално мнение на geniusloki</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
offtopic
и как е Philipsa ???
Ми като уточня че ползвам само два високоговорителя си е супер - откъм звук е далеч ^...
Последните C-Medi-ии никак не са лоши (дори вградените), но определено поне при мен един обикновен Live! вади по-добър звук (може би защото имам Creative колони ?)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами за 4 каналната мога да ти кажа че ми се доплака от нея.2 пъти я сменях във фирмата и все някакви дефектни уж.Като ми зареди Вин-а и ми забива компа или не я засича изобщо.След формат слагам само Вин-а слагам и драйверите и неще пущината.Sound-a на дъното ми е изключен също
<div align="right">оргинално мнение на shamara</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И аз имах подобни,да не кажа същите,проблеми!!! С 4-канална!!! []