Резултати от 1 до 13 от общо 13

Upload на LOGO-та в Siemens C55???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2002

Как мога да си сложа логота в Siemens C55 с ДАТА кабел и да си ги запазя в паметта на ГСМ-а.Пробвах с Mobile Navigator v2.01,но там успях само да си ги пратя и те автоматично си се слагаха на екрана на ГСМ-а и ги няма никъде като файл.Как мога да си сложа и анимацийки и скреенсервари(имам ги на ХДД-то си).

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2001

С Mobile Navigator v2.01 няма да стане

Значи:

1. Необходим ти е напълно функционален кабел (с който да можеш да флашваш).Ако е оригинален SIEMENSки кабел трябва да го модифицираш.Ако е китайски - пак []

1.1 Ако имаш кабел с който можеш да флашваш мини към 2 точка [8D]

1.2 Ако не - трябва да моднеш дата кабела.Ето как:

1.2.1 Трябват ти 3 батерии от 1.5V които да вържеш последователно:

<center></center>

1.2.2 Отваряш внимателно конектора :

<center></center>

1.2.3 Намираш черния и червения кабел съответно те са - и +.Разпояваш червения + и го запояваш към + на батериите, а - на батериите към черния кабел - на конектора.

<center></center>

Веднъж щом отключиш JAVA порта можеш да върнеш кабела в първоначалното му състояние.

Така сега след като си моднал кабела минаваш на 2 точка.

2.На всички SIEMENS телефони JAVA porta е заключен.Трябва да го отключиш с Siemens AeroOff & JavaEnabler 2.1 by Skylord .Според авторите на програмата тя в никакъв случай не може да скапе телефона ти тъй като не пипа флаша.В архива има подробни инструкции.На C55 тази процедура се повтаря 2 пъти !!!.

3.Инсталираш Siemens Data Exchange Software (DES) v2.67.

4.След инсталацията в експлорера се появява ново устройство MOBILE и можеш да виждаш съдържанието на телефона и да правиш всякакви манипулации (copy logos, midi,java games & etc.).

Ако имаш свестен кабел всичко става за ~5 минути, ако ли не за 20 мин в зависимост дали си на ти с поялника.[:D]

Аз лично съм правил горе описаното на МТ50 и С55[:D] Успешно разбира се.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Уф забравих да кажа 4е има и по-лесен начин WAP - wireless aplication protocol май беше.Много по-просто е ама се губи тръпката[]

п.с. Тук има доста екстри за С55

5. Тук е от
    Jul 2002

Ами кабелът ми е като http://free.techno-link.com/levon33/.../Data%20Cabel/ този описан на сайта(моднат).Смятам да пробвам и това с батерийките ама да не стане нещо с ГСМ-а?!?Пак ли там трябва да вържа батерийките?

6. Тук е от
    Jul 2002

Когато стартирам Siemens Data Exchange Software (DES) v2.67 ми вади съобщението,май ще трябват батерийки!

7. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Значи:

Дава ти тази грешка, защото JAVA порта на телефона ти е ЗАКЛЮЧЕН.Отключи ли го с Siemens AeroOff & JavaEnabler 2.1 by Skylord ??? (май не).За да го отключи6 с тази програма трябва да направиш това с батериите!!!Веднъж щом като отключиш порта можеш да махнеш батериите!!! На телефона нищо не може да му стане !!! Просто ако не отпоиш червения кабел (+) от конектора ,телефона ще започне да се зарежда от батериите.

Без да отключиш JAVA порта Siemens Data Exchange Software (DES) v2.67 не ти върши работа.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Всъщност сега се загледах:

ако кабела ти е този - http://free.techno-link.com/levon33/...bel/cable2.gif батерии не ти трябват това е напълно функционален кабел

ако е този - http://free.techno-link.com/levon33/...blec45-c55.gif батерии ще ти трябват поне докато хакнеш JAVAта.

10. Тук е от
    Jul 2002

10х lightmaster,всичко е ОК и си разцъквам ГСМ-чето :Р.Знаеш ли други сайтова за интересни работи за С55,че аз намирам все платени,за през WAP

11. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Ами какво ти трябва ?

Виж www.siemens-club.ru ako разбираш руски - има доста неща.

и

http://free.techno-link.com/jorometala/Siemens%20C55/

12. Тук е от
    Jul 2002

Ми и аз не знам какво ми трябва,абе да си ръчкам ГСМ-чето/логота,мелодии/Нещо за разбиране кода на телефона....

13. Тук е от
    May 2003

Pi4ove neznam ot kade go izkarahte tozi software ama mi preeba telefona.Toia 6iban Java port zaradi nego ostanah be telefon

14.  

15. Тук е от
    May 2003

Pi4ove neznam ot kade go izkarahte tozi software ama mi preeba telefona.Toia 6iban Java port zaradi nego ostanah be telefon.

16. Member
    Тук е от
    Jul 2001

На maila съм ти пратил мялко инфо [:D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Logo B/y CCM & 7905 IP telephone
    От dimoh_H във форум Мрежи
    Отговори: 0
    Последно: 04-08-06, 17:26
  2. Kak moga da si sloga cvetno logo
    От medun във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 08-09-04, 10:34
  3. BIOS logo
    От lightmaster във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 02-09-02, 20:57
  4. Gsm Logo
    От FIFA във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 15
    Последно: 06-02-02, 14:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе