Здр ,
търся да си закупя принтер Epson SureColor F2000 , но намирам само една фирма за БГ да го продава и то на доста голяма цена, Дали някой може да предложи информация дали може да се закупи и от други фирми на по добра цена.
Мерси за информацията
Здр ,
търся да си закупя принтер Epson SureColor F2000 , но намирам само една фирма за БГ да го продава и то на доста голяма цена, Дали някой може да предложи информация дали може да се закупи и от други фирми на по добра цена.
Мерси за информацията
Ами сподели на каква цена си го намерил, за да има този някой база под която да ти предлага. Ама така като гледам не се надявай на цена под 20 000лв. освен ако няма някаква промоция по панаири и изложения.
ми много голяма цена 17 000 Е мисля че е прекалено много . А за 20 000 е добре и дали може да се намери оригинален не някое менте и на старо
За България дистрибутор мисля е само Фактор - FACTOR.BG (Фактор България ЕООД) DTG японски текстилни принтери, Geo Knight професионални термопреси, Epson - фото, широкоформатни и солвентни принтери, Disc Producer - робот за запис и печат на CD и DVD, Hahnemuehle - Digital Fine-Art медии , така че преговаряй за оферта там - май скоро бяха ми пращали някакви оферти и ми е останало нещо за към 13-15000 ама може и да се бъркам .
Точно за тях говоря за около 17 хил Е ми предложиха оферта което е прекалено много , 13- 15 000 Е или лева ?
Евро беше , и на мен ми се видяха доста скъпи - не съм сверявал как са му цените в Европа .
Абе то Европа, ама да си купиш пронтер 40 бона и да нямаш гаранция си е голяма... [emoji2]
Здравейте, цените на този принтер са доста по-ниски в момента, вероятно най-ниските в Европа.
FACTOR.BG разполага с демонстрационна зала, там можете да тествате безплатно този, или който и да е от другите предлагани принтери, за да се уверите, дали такава покупка е смислена и рентабилна за Вас.
Можете да се информирате цената на Epson SureColor F2000 тук - http://factor.bg/category/16/epson-s...u-tekstil.html