Отговор: DELL UltraSharp UP2516D
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rumb@ta
За това не бях се замислял. Мамка му..
- - - - - - - - - -
Ето какво има в кутията:
Гледам има Audio Out и възникна въпроса - по Display Port върви ли аудио сигнал, както по HDMI или трябва и с USB да е свързан?
https://www.youtube.com/watch?v=Hv_gsyPWH8w
Брей, тоя Дел ми хвана окото - има юесби хъб и удобно гнездо за флашка отстрани. Дизайнът с тънката рамка също много ми допада. Замислям се, дали да не си взема и аз един такъв. Но имам съмнения, че текста в Уиндоус и браузърите ще ми е прекалено ситен на мен, при такава висока резолюция. А и не знам дали картината няма да стане замазана ако се увеличи мащабът...:confused:
Евентуално ще промениш мащаба в браузъра до 125-150% на отделни страници и естествено ще се размажат още повече:)
Видео и снимки ще си ги гледаш в нативна резолюция.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Jack Krauser
Брей, тоя Дел ми хвана окото - има юесби хъб и удобно гнездо за флашка отстрани. Дизайнът с тънката рамка също много ми допада. Замислям се, дали да не си взема и аз един такъв. Но имам съмнения, че текста в Уиндоус и браузърите ще ми е прекалено ситен на мен, при такава висока резолюция. А и не знам дали картината няма да стане замазана ако се увеличи мащабът...:confused:
Джак,почти всички монитори за толкова пари и даже доста по-евтините имат usb хъб. Според мен, ако се увеличи мащаба нищо няма да се размаже.
- - - - - - - - - -
Като известен почитател на марката Samsung, защо не вземеш някой от двата UHD монитори и после да споделиш реални впечатления.
Забавих малко покупката, че се занимавах с лаптопа ми. Сложих му SSD. Зарежда за секунди. :-) А тоя Дел като не мога да го видя някъде се чудя дали да го взема. Искам да видя дали му се виждат пикселите от 40 см.
Sent from my phone.
Имаш два варианта:
1. Онлайн, като не ти хареса го връщаш до две седмици.
2. В по-голям IT магазин го поръчваш, демонстрират - вземаш или отказваш.