Здравейте,
бихте ли ми казали надежден ли е този диск,250GB IDE,мисля точния модел е ST3250B2JA.
Ще се ползва в DVR.
Здравейте,
бихте ли ми казали надежден ли е този диск,250GB IDE,мисля точния модел е ST3250B2JA.
Ще се ползва в DVR.
В кой DVR, някои производители имаха изискване за модела на HDD-то.
- - - - - - - - - -
Примерно:
http://www.hikvision.com/ueditor/net/upload/2015-11-27/31da7db0-3e74-4f4f-b6d7-0955a34cef0e.pdf
То тоя dvr е някакъв,no name китаец...
Ако има добро вътрешно охлаждане, може би няма да има проблем. Диска е доста топъл при работа.
Лошо. Точно затова искам да сменям настоящия. Че и той доста грее. Та съм сложил вентилатор от захранване,понеже тва малко вентилаторче на двр-а грам не го охлажда и ще вземе се запали
Ами колко надеждно може да бъде едно 10-годишно механично устройство. За колко пари ще се взема?
Аз не можах да намеря диск с такъв продуктов номер. Искай му точното наименование,да не се окаже диска, че е още по-стар.
Имам снимка, но не се чете много добре...сега като се загледах е
ST3250823A
Със сигурност е от началото на 2006г. и всичко е на късмет за състоянието му. Ако можеш да се пазариш, казваш ,че повече от 5 лв. не даваш.Тук му са х-ките на 8-ма страница. Виждаш, че типичната мощност при четене/запис е 12.8 W, което според е много. А с годините тази стойност се увеличава.
То аз си имам един 500GB SATA пробвах с такъв адаптер ама както казваш, не се харесаха с двр-а. То и той 10 годишен, но нейм китаец. Ще казвам на хората да си взимат диск на техен риск.и тогава ще им слагам камерите
Ще вземат диск и няма да се стикова с ДВР-а, ще вземат после нов ДВР, той пък диска няма да хареса......я по-добре нов ДВР и нов диск. Чиста работа - 250лв.