Скоро преинсталирах компа, и сега не мога да настроя уина да ползва принтера като default. Принтера не е нова машина HP 1210, уина е 10-ка. Какво ли не пробвах, но не успявам.
Скоро преинсталирах компа, и сега не мога да настроя уина да ползва принтера като default. Принтера не е нова машина HP 1210, уина е 10-ка. Какво ли не пробвах, но не успявам.
Добре, де - какво се случва - всеки път тръгва да печати на друг ли? Колко принтера (реални или не) имаш? Кои са?
Имам само този реален. не ми го дава като опция за печат - дава ми някакви виртуални.
Т.е. в Start > Settings > Devices принтерът го има, а като натиснеш от конкретна програма Print и го няма в списъка?
Нямам 10-ка подръка, за да проверя какво е поведението й при закачен принтер без инсталиран драйвер, но сигурен ли си, че има инсталиран такъв?
В Start > Settings > Devices принтерът нормално ли го виждаш или с "бледа" иконка?
Да не е мрежов принтер (закачен към рутера, например)?
Защо ти трябва тази 10ка шантава работа е?
Sent from my K012
Вальо, ползвам я вече повече от година. Просто вчера реших да направя преинсталиране.
Ползвах я откакто излезна но ми пълнеше харда и лаптопа стана муден няма оправия. Върнах се на 7мица лаптопа живна макар че в началото и с 10 беше бърз.
Sent from my K012
Start button --> Settings --> Devices and Printers --> посочваш принтера и с десен бутон клик --> Set as default printer
Само че, точно на принтера, това Set as default printer липсва....
Изключи опцията Уина сам да си определя принтера по подразбиране да е последния използван!
Start button --> Settings --> Devices --> изключи "Let Windows manage my default printer" да е "Off"
Ако пак не може да избереш ще ти пратя какво да пипаш в режистрито на уина...