някой да зне защо се получава така като пусна игра която е 3д ми забива смених си видео картата и внтилатора на процесора и пак така ...........
някакви идеи ?
някой да зне защо се получава така като пусна игра която е 3д ми забива смених си видео картата и внтилатора на процесора и пак така ...........
някакви идеи ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">GeForce 4 дадоха ми диск и си сложих дривера ама си ми забива []
<div align="right">оргинално мнение на lamerko_</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не е заължително да ти забива от видеокартата.Възможно е да е от всеки друг компонент.А може и от Windows-a ти да е.
Първо виж дали няма някакви конфликти в Device Medager-a
После ако няма си преинсталирай Windows-a но с някоя друга инсталация тая може да е скапана.
И след като инсталираш пробвай игрите на чисто без да си сложил никакъв софтуер.Така ще разбереш дали проблема е софтуерен или хардуерен.
Свърши това и напиши резултата.Ще ти помогнем и нататък.
P.S. Ako си правил Overclock нещо по компютъра го махни.
ами бях с XP сега съм с 98 имам само мирк флашгет общо взето никакъв софтер
много е странно баси варви си играта перфектно и иазведнъж буф
амм и то само на 3Д игри да подчертая което е много странно защото на старата видео карта пак така правише аз за това я смених да е....
Az pak имам подобен проблем.Игрите които използват ДХ8 ми забиват след минута и половина а СМR2 ,кънтара и други си варвят без грижа ???? картата ми е ГФ4МХ ,сменях ДХ,вина ,ГФса ,драивери пак колко смених ((((((((((( ДАИТЕ няква идея ???
хах и при мен е точно така
аз май-разбрах проблема или процесора са е скапал или дънната платка намерих начин да го охлаждам с големия вентилатор и не ми забива ама процесора не дига повече от 50 градуса темпрература
и е с нов вентилатор ...... апък на дънната платка какво може да и е
според вас кое от 2-те е
сега компа сиди отворен и вентилатора духа точно на дунната платка и процесора и няма как да разбера кое прави проблем [V]
Явно проблема ти е в охлаждането.
Ако имаш гаранция ти4ай да си я търсиш
Ако нямаш слягай ново охлаждане на процесора(или провери нещо данеби да не е както трябва със старото-например да не си махнал лепенката на радиатора отдоло като си го слагал...има и такаива слу4аи).
После слагай по едн раиатор и вентилатор на сежерния мост и един радиатор на южния и си готов.
това е проблема аз си сминих вентилатора и видео картата и пак забива
водно охлаждане ли му тряа на тоя прост комо баси
Viva пробвай да намалиш чистотата на процесора си при мен така се оправи беше на 133 сега е на 100 mhz nqmam nikavi problemi [:D]
Vova не му намаляй Mhz намали му чистотата ще се оправи компа ти при мен няма проблем вече
Vova, da ne bi procesorat ti da pishe 4e e Duron 1400 sas Elitegrup dano. Shtoto naposledak ima edni takiva evtini dana s procesor, pri koito Durona si e 4ist 950MHz, a pak e forsiran na 1400MHz. Edin poznat se nabutal s takova dano ot firma Lidert.